Ο Ρόντεν που πονοκεφαλιάζει και οι εναλλακτικές του Μπεργκ

Μετά τον Λέδες, και η συμμετοχή του Ρόντεν κρίνεται αμφίβολη για το αυριανό (3/11, 19:00) ντέρμπι με τον Άρη Λεμεσού, με τον Χένινγκ Μπεργκ να... πονοκεφαλιάζει όσον αφορά την αντικατάστασή τους.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από την προπόνηση της Πέμπτης ο Ρόντεν πολύ πιθανόν να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για το πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον Άρη αύριο. Έτσι, ο Χένινγκ Μπεργκ είναι υποχρεωμένος να βρει τρόπους και λύσεις για να αντικαταστήσει τον Σουηδό ο οποίος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας μέχρι σήμερα.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αν βάλουμε στην εξίσωση και το γεγονός ότι ο Γκουστάβο Λέδες ναι μεν προπονείται κανονικά αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Ο Μπεργκ δύσκολα θα του δώσει φανέλα βασικού, ακόμη και τώρα που τον έχει μεγάλη ανάγκη με τον τραυματισμό του Ρόντεν. Δεν ρισκάρει ο Νορβηγός τεχνικός και μάλλον ο Γκουστάβο θα μείνει στον πάγκο.

Έτσι, δίπλα από τον Πέρε Πονς δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά τον Τζίμυ Σουάρεθ ο οποίος επί Μπεργκ έπαιξε μόλις ένα τετράλεπτο στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΑΕΚ Αρένα. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι ότι ο 27χρονος μέσος θα πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Σκέψεις γίνονται και για τον Τσακόν για να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντί του Μπρούνο Γκάμα, όμως αυτό είναι κάτι για το οποίο θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο Μπεργκ. Όπως και να έχει η ΑΕΚ θα έχει στο ντέρμπι με τον Άρη μία με δυο αλλαγές μιας και οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι ίδιοι με αυτούς που έπαιξαν στη Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ευθείες βολές ΑΕΚ σε Σπιλέφσκι με χαρακτηρισμούς για αλάζονεία-Αντέστρεψε τα πυρά ο Άρης
Διαψεύδει τα περί παραίτησης Χριστοφόρου ο ΑΠΟΕΛ-Δημοσίευσε γραπτή δήλωσή του
Τροχαίο για την προπονήτρια του Παναθηναϊκού, χτύπησε οδηγό μοτοσυκλέτας
Από τη Μπαρτσελόνα σε κατάστημα αθλητικών ειδών-Η νέα δουλειά του Ζερεμί Ματιέ
Πέθανε κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ ο Κολομβιανός πρώην ποδοσφαιριστής, Χόρχε Μπολάνιο
Απάντησε για τα περί διεκδίκησης της προεδρίας της ΚΟΠ ο Δημοσθένους-«Μπορεί να μπήκε μουγιούι στο μάτι του Φελλά»
Κεραυνός και ΑΠΟΕΛ προκρίθηκαν στο Final-4 του Κυπέλλου Καλαθόσφαιρας
Η Ιντιάνα νίκησε τον τριπλό Γιόκιτς, που σταμάτησε στους 41 πόντους
«Συλλυπητήρια στον πρόεδρο, η νίκη ήταν με τη σκέψη σε αυτόν»
Ο Παυλίδης έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μπενφίκα που κάνει χατ-τρικ στην έδρα της Πόρτο