Η επίσημη θέση του Άρη για τις μπάλες που έπεφταν στο γήπεδο-«Δεν θα ξαναγίνει ποτέ»

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τις μπάλες που έπεφταν κατά διαστήματα στον αγωνιστικό χώρο μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, στον ΣΠΟΡ FM.

«Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε γιατί επί της ουσίας παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είτε θα μέναμε οριστικά εκτός μάχης του τίτλου ή για να μην είμαι απόλυτος, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για μας. Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, πετύχαμε δυο γκολ, θα μπορούσαμε και για ακόμη περισσότερα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε εκείνο το αβίαστο λάθος, που επέτρεψε στο ΑΠΟΕΛ να μπει ξανά στο παιχνίδι. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για τρίτο γκολ, αγχωθήκαμε λίγο στο τέλος αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το δοκάρι Τομανέ: «Θα μιλούσαμε για ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα για μας. Να μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με το ΑΠΟΕΛ, μια μεγάλη ομάδα και καταφέραμε να κάνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Το να κρατήσουμε τη φάση με το δοκάρι είναι μια κάπως άδικη προσέγγιση για μας».

Για το λάθος του Νίκολιτς: «Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, κάποτε προς όφελος μας και κάποτε εναντίον μας. Δεν θα σταυρώσουμε τον Νίκολιτς γιατί έκανε εκείνο το λάθος».

Τι σημαίνει η χθεσινή νίκη για τον Άρη: «Για μας δείχνει ότι η ομάδα έχει τον απαραίτητο τσαμπουκά για να μπορεί να παίρνει τα παιχνίδια που είναι απαραίτητο να τα κερδίσει. Μας αφήνει εκεί στη μάχη του τίτλου αυτή η νίκη και πάμε να δώσουμε μιας ανάλογης σημασίας παιχνίδι. Όσο χαρήκαμε… χαρήκαμε χθες. Από σημερα το μαυλό μας είναι στην Πάφο».

Για την αλλαγή Καζού: «Απ’ ότι γνωρίζω αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις ο Καζού».

Για τον Σάβο: «Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει διάσειση. Αργά χθες το βραδύ αισθάνθηκε καλυτέρα κι άρχισε να θυμάται κάποια πράγματα, αλλά έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο. Θα δούμε και για αυτόν πόσο θα μείνει εκτός».

Για τους υπόλοιπους: «Θα γίνει αποθεραπεία σήμερα και θα δούμε. Κι ο Γκομίς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν ξέρω αν είναι κράμπες. Κοκόριν και Στρούσκι θέλω να πιστεύω πως θα μπουν αυτή τη βδομάδα θα προπονηθούν κανονικά. Από αύριο θα αξιολογηθεί η κατάσταση τους».

Για την Πάφο: «Το πιο σύνηθες μεταξύ μας αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, θα πάμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το ρίξιμο επιπλέον μπάλας στο γήπεδο: «Έγινε αυτό το περιστατικό, αν δεν κάνω λάθος σε δυο περιπτώσεις. Είναι κάτι που θα επιληφθούμε άμεσα. Θέλω να επιβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Κάναμε παράπονο για αυτό το πράγμα και δεν είναι σωστό να κάνουμε τα ίδια».

Τι ισχύει για τα εισιτήρια στα εντός του Άρη: «Αυτό που ισχύει είναι η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, συνεπώς δεν μπορούν οπαδοί άλλων ομάδων να είναι στην κερκίδα του Άρη. Κάποιοι που ήρθαν ξανά και είναι ουδέτεροι θα ήταν άδικο να μην τους επιτρέψουμε την είσοδο. Κάποιοι που ηρθαν όμως μια φορά μόνο για παιχνίδι της ομάδας τους, αντιλαμβάνεστε πως δεν έχουν δικαίωμα».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου