«Μας έσπρωχναν να μας βάλουν στα αποδυτήρια, από τους πρωταγωνιστές ο πρόεδρος της ΑΕΚ»

Για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στην Αρένα, καθώς και τις αναφορές του Κυριάκου Δημητρίου, κλήθηκε να μιλήσει ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε πως, «είναι η μοναδική φορά που αναγκαστήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Το γεγονός και μόνο δείχνει την σοβαρότητα του συμβάντος. Λυπάμαι να παρατηρήσω πως συνεχίστηκαν οι μυθοπλασίες από πλευράς ΑΕΚ. Έκανε λόγο ο Κυριάκος Δημητρίου για άσεμνη χειρονομία του Βανά. Τον ξέρετε πολύ καλά. Είναι ένας άμεμπτος χαρακτήρας. Είναι πάντα σοβαρός και μετρημένος. Μας το έλεγε μετά με παράπονο τί συνέβη. Υπάρχει και βίντεο σχετικό. Εγώ τον συνόδευα στα αποδυτήρια».

Όπως είπε, «μας την έπεσαν άνθρωποι της ΑΕΚ. Μας έσπρωχναν καροτσάκι να μας βάλουν στα αποδυτήρια. Πρωταγωνιστές υψηλά στελέχη της ΑΕΚ που μας έλεγαν πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν. Είναι παραδεκτά τα όσα συνέβησαν. Αν αυτή είναι η ιδέα τους για φιλοξενία, απέχει πολύ από αυτό που έπρεπε να είναι».

Σε ερώτηση για το συμβάν στα αποδυτήρια και για τον πρόεδρος της ΑΕΚ είπε πως, «ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν από τους πρωταγωνιστές. Ήρθαν 10 άτομα και μας πήραν καροτσάκι στα αποδυτήρια λες και ήμασταν φυλακή».

Για τις κατηγορίες της ΑΕΚ πως ήταν υπεράριθμοι στον πάγκο του Άρη ανέφερε ότι, «στη Λεμεσό δεν θα γινόταν ούτε θα γίνει ποτέ τέτοιο πράγμα. Τι εννοεί ο Κυριάκος Δημητρίου ότι ήμασταν υπεράριθμοι στον πάγκο; Να πηγαίναμε μόνο με τον προπονητή μας κι ένα βοηθό; Σε καμιά περίπτωση δεν προκλήθηκε το οτιδήποτε από εμάς. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι άκουσε τα πάντα από τις κερκίδες και προς τιμήν του δεν αντέδρασε. Ήταν μία από τις καλύτερες συμπεριφορές του παρά τα όσα άκουσε από τις εξέδρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απαντά στην ΑΕΚ ο Άρης-«Ήχοι μαϊμούς και χειρονομίες, ο Βάνα έκανε το σύμβολο κατά του ρατσισμού»

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ