Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία

Μόνο ιδανικό δεν είναι το κλίμα στην Μπριζ, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ που είναι η ρεβάνς του 1-0 που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα, στον πρώτο προημιτελικό του ζευγαριού για το Conference League.;

Όπως λοιπόν μεταδίδουν τα τελευταία λεπτά στο Βέλγιο ο Αντρέας Ολσεν έφυγε από την Ελλάδα όπου και βρίσκονταν με την αποστολή της επειδή διαφώνησε με το ιατρικό επιτελείο του club, με αφορμή την κατάσταση της υγείας του.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός που δεν έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν έκανε χθες προπόνηση επειδή παραπονέθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος.

Προφανώς το staff είχε άλλη γνώμη και για αυτό όπως αναφέρουν σχετικά, όχι μόνο έθεσε τον εαυτό του εκτός πλάνων της ομάδας για την αναμέτρηση της Τούμπας, αλλά και αναχώρησε με προορισμό την πατρίδα του με σκοπό να πάρει και μία δεύτερη γνωμάτευση!

Το ζήτημα έχει πάρει και εύλογα μεγάλη διάσταση αφού ο διεθνής Ολσεν υπολογίζονταν για το ματς με τον Δικέφαλο, που όπως σχολιάζεται «είναι άκρως κρίσιμο για την Μπριζ».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Η Τραμπζονσπόρ κατέθεσε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Άνταμ Τσέριν
Στο νοσοκομείο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δεμένο χέρι (pic)
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 85 εκατομμυρίων για Ροντρίγκο η Άρσεναλ
H μεταγραφή του Γουίλιαμς άναψε φωτιές στην Ισπανία-Προσφεύγει στη La Liga η Μπιλμπάο
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Όσιμεν
Ζαλίζει το ποσό των ετήσιων απολαβών του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
Δεν είναι μόνο το... μεροκάματο των 550.000-Ιδιωτικό τζετ και υπηρέτες για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Ποστέκογλου έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα έκπληξη
Απέρριψε τη πρόταση της Νότινγχαμ Φόρεστ ο Γουεά
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων