ΒΙΝΤΕΟ: Μπουνιές, σύρραξη και ήττα για τους Μπακς στην Ιντιάνα

Όλα στραβά και ανάποδα πήγαν για τους Μιλγουόκι Μπακς στον 4ο αγώνα της σειράς των play off του ΝΒΑ με τους Ιντιάνα Πέισερς καθώς δεν έφτανε ότι κατέβηκαν στο παρκέ χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ (λόγω τραυματισμών και οι δύο) ήρθε και η αποβολή του Μπόμπι Πόρτις μόλις στο 7ο λεπτό και... έδεσε το γλυκό.

Αν στην εξίσωση προστεθεί και το γεγονός ότι Μίντλετον και Μπέβερλι αγωνίστηκαν λαβωμένοι, τότε το 126-113 για τους Πέισερς φαντάζει λογική εξέλιξη.

Τη... χαριστική βολή στους Μπακς έδωσε πέντε λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου ο Μπόμπι Πόρτις μετά από καβγά με τον Άντριου Νέμχαρντ καθώς οι διαιτητές αφού εξέτασαν τη φάση του έδωσαν μία τεχνική ποινή για σπρώξιμο στον νεαρό γκαρντ των γηπεδούχων και μια δεύτερη τεχνική ποινή για μπουνιά, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα από την Ιντιάνα προηγείται πλέον με 3-1 στη σειρά και χρειάζεται μόλις μια νίκη για να συνεχίσει στα play off ενώ αντίθετα το Μιλγουόκι πρέπει να παλέψει σκληρά για να καταφέρει να γυρίσει τη σειρά αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, εντός έδρας, τα ξημερώματα της 1ης Μαΐου.

Για τους Μπακς ξεχώρισαν Κρις Μίντλετον με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ) και Μπρουκ Λόπεζ με 27 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Από τους Πέισερς επιθετικά πρωταγωνίστησαν Ταϊρίς Χαλιμπάρτον με 24 πόντους και Μάιλς Τέρνερ με 29 πόντους (7/9 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 μπλοκ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon
Βραβεύθηκε για τις διακρίσεις της η αποστολή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης
Αυλαία την Τετάρτη στους τελικούς Μπάσκετ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό
Αποκλείστηκε από το τουρνουά της Ρώμης η Σάκκαρη
BINTEO: Απίθανος Μάρεϊ-Νίκησε το χρονόμετρο με αδιανόητο τρίποντο από το κέντρο
Ο Παρέλλης ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης
Νέο παγκύπριο ρεκόρ και χρυσό για την Ελένα Κουλιτσένκο
Η Μπαρτσελόνα προσφέρει γη και ύδωρ στον Μάριο Χεζόνια για να τον αποκτήσει
Η Κ. Πελενδρίτου εκπροσώπησε την Κύπρο στην πρώτη ημέρα Λαμπαδηδρομίας στη Γαλλία
Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία Λυγγερίδη-Παραδόθηκε ο «Shark», ένας από τους βασικούς υπόπτους