Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί

Η Άστον Βίλα διεκδικεί φέτος την είσοδό της στο Champions League έχοντας τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της 4ης θέσης στη βαθμολογία της Premier League, όμως στον πρώτο ημιτελικό του Conference League δεν δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί που της είχε αποδωθεί.

Και αυτό γιατί υπέστη εντός έδρας ήττα με 4-2 από τον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που την φέρνει σε άβολη θέση ενόψει της ρεβάνς στο "Καραϊσκάκης", με τον Ουνάι Έμερι να παραδέχεται πως οι βίλανς δεν έπαιξαν καλά και να ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει να παρουσιάσουν άλλη εικόνα στη ρεβάνς για να βρεθούν στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την ερχόμενη Πέμπτη. Δεν παίξαμε με τον τρόπο που συνηθίζουμε να παίζουμε, δεν είχαμε συνέπεια και σταθερότητα στο παιχνίδι μας, με τη μπάλα στα πόδια, με τις τοποθετήσεις μας. Χάσαμε λίγο τις θέσεις μας στον αγωνιστικό χώρο και άξιζαν να νικήσουν.

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα που διαθέτει εμπειρία και ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε στη ρεβάνς είναι να παίξουμε καλύτερα.

Δεν είναι θέμα τύχης γιατί έπαιξαν καλύτερα, άξιζαν τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος ισοφαρίσαμε και φέραμε το ματς στα ίσα αλλά ξανά παίξαμε άσχημα και εκείνοι σκόραραν.

Το μήνυμά μου προς τους παίκτες στα αποδυτήρια είναι πως θα πρέπει θα παίξουν καλύτερα, να ελέγξουν τον ρυθμό, να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί.

Τώρα είναι το απόλυτο φαβορί, εμείς θα πρέπει να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κα να επιβάλλουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού".

Δειτε Επισης

Ο ΠΑΟΚ κλείνει 99 χρόνια-To μήνυμα των «ασπρόμαυρων» (vid)
«Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη»
Καρέτσας: «Δεν σκοπεύω να φύγω ακόμη από την Γκενκ»
Ο απολογισμός του Κοστίνια για τη πρώτη του σεζόν είχε θετικότατο πρόσημο
Αφρικανικό δημοσίευμα συνδέει τον Παναθηναϊκό με 17χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα
Αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Η Φούλαμ έχει στα σκαριά πρόταση 14 εκατομμυρίων για τον Βαγιαννίδη
Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση για τις τιμωρίες των Κάρμο και Πασχαλάκη
Το καυτό καλοκαίρι του Έσε-Έντονο το φλερτ των Μπολόνια και Φιορεντίνα
Σιδέρης: «Θέλουμε τελικό Κυπέλλου με 60.000 εισιτήρια - Από το 2026-27 θα ξεκινήσει η αναδιάρθρωση»