«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Αντώνης Παπαδόπουλος, που αγωνίζεται στη Ντόρτμουντ.

Τα πλάνα του για τη νέα σεζόν έχει ήδη αρχίζει να καταστρώνει ο Παναθηναϊκός, κλείνοντας τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ επίσημη είναι και η μεταγραφή του Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Γερμανικό δημοσίευμα βάζει στο κάδρο των «πρασίνων» έναν ακόμη Έλληνα παίκτη, τον Αντώνη Παπαδόπουλο.

Πρόκειται για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, που ανήκει στην Ντόρτμουντ, αλλά αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα. Φέτος μετρά μόλις δύο συμμετοχές με τους «κιτρινόμαυρους» στην Bundesliga, ενώ με τη δεύτερη ομάδα έχει παίξει σε 17 ματς, μετρώντας δύο γκολ και δύο ασίστ.

Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου λήγει το καλοκαίρι και σύμφωνα με το γερμανικό Skysports, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, όπως και η Τσβόλε. Παλαιότερα, τόσο το «τριφύλλι», όσο και ο Ολυμπιακός είχαν συνδεθεί με την περίπτωσή του.

Ο 24χρονος στόπερ έχει γεννηθεί στη Στουτγάρδη και έχει αγωνιστεί στις Βέιμπλινγκεν, Άαλεν, Χάλεσχερ και Ντόρτμουντ.

Πιθανότητες να μείνει στους Βεστφαλούς ο Παπαδόπουλος δεν υπάρχουν, με τον παίκτη να ψάχνει μια ομάδα όπου θα έχει βασικό ρόλο.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Τα ζευγάρια της κλήρωσης του πρώτου προκριματικού και οι υποψήφιοι αντίπαλοι για ΑΕΚ και Άρη
Καρέ καρέ η δράση της εγκληματικής οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ
Στην ΕΘνική Ελλάδος μέχρι το 2028 ο Γιοβάνοβιτς
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Καλοσκάμη η ΑΕΚ
Ο Άγιαξ θέλει τον Ραούλ Μόρο που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού
Προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Παλεύει να κλείσει έναν εξτρέμ μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός
BINTEO: Το ταξίδι του Κωστούλα στην Αγγλία για την Μπράιτον
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης