Η επίσημη θέση της Πάφου για Κβίντα-«Κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας»

Για τη ρεβάνς της Πέμπτης με την Έλφσμποργκ αλλά και για την περίπτωση του Κβίντα, μίλησε ο Πολύβιος Παλιούρας.

«Όσο έχουμε πιθανότητες θα τις κυνηγήσουμε, μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, έπειτα από το πέναλτι και την αποβολή του Μελούσο, όλα πήγαν στραβά, στη συνέχεια δεχτήκαμε δύο εύκολα τέρματα και έγιναν δύσκολα τα δεδομένα. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε ως ομάδα. Θα αγωνιστούμε, θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας στη ρεβάνς, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύεσαι εντελώς, όλα μπορούν να συμβούν. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, κόντρα σε εξαιρετική ομάδα. Θα “παλέψουμε” για την ανατροπή του σκορ», δήλωσε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου.

Για τον κόσμο είπε ότι, «μας άρεσε η αντίδραση του κόσμου μας, παρά τα τρία τέρματα που δεχτήκαμε στη Σουηδία. Ο κόσμος παραμένει ενθουσιασμένος, στις πρώτες μας ευρωπαϊκές εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει αισιοδοξία, στήριξη και ενθουσιασμός, είναι σημαντικό για εμάς. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να πάμε καλά, οπότε η ενίσχυση πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους η πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα, οπότε καλούμαστε να ανεβάσουμε το επίπεδο. Αν δεν έρχονταν το κύπελλο θα ήταν αποτυχημένη η σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε καλά στο κύπελλο, φέραμε τον πρώτο τίτλο στη πόλη μας γεμίζοντας από εμπειρίες. Αποκτούμε εμπειρίες και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ευκαιρίες για να γίνουμε πιο σοφοί στη συνέχεια».

Για τον Κβίντα είπε ότι, «περιμένουμε και εμείς την επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση της Πάφου, για να μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Υπάρχει κάποιο θέμα που είναι εσωτερικό, το διαχειρίζονται στη διοίκηση και θα υπάρχει συνάντηση τώρα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας. Οι πάντες πρέπει να σέβονται τις διαδικασίες και του κανονισμούς του συλλόγου. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Θα υπάρξει εξέλιξη».

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»