Η φιλική επτάρα του Απόλλωνα, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και οι μεταγραφές

Την προετοιμασία του Απόλλωνα για την πρεμιέρα, το φιλικό με την Καρμιώτισσα, ως επίσης και το κεφάλαιο μεταγραφών σχολίασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στον Supersport Fm, o κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε αρχικά στο φιλικό απέναντι στην Καρμιώτισσα, όπου η ομάδα του επικράτησε με 7-1 τονίζοντας πως «ήταν απλά ένα φιλικό, δεν πρέπει να μας παρασύρει η έκταση του σκορ (7-1). Μας ικανοποίησε η ετοιμότητα. Χαμηλώνουμε τους τόνους, είμαστε νέα ομάδα και συνεχίζουμε. Η ομάδα έδειξε να έχει ρυθμό, ομοιογένεια, αλλά υπάρχουν τρομερά περιθώρια βελτίωσης».

Όπως υπέδειξε «δεν σκεφτόμαστε τους στόχους αυτή τη στιγμή. Δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση στην ομάδα. Ο Απόλλων είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, αλλά θα είναι άδικο να βάλουμε πίεση σε μια νέα ομάδα. Ο Απόλλων είναι σε καλά χέρια με τον Αντριάν Γκούλα στο τιμόνι, έχουμε καλό υλικό και θέλουμε χρόνο για να επανέλθουμε εκεί που αρμόζει στην ομάδα».

Σε ότι αφορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, επισήμανε πως «έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή και περιμένουμε ένα γεμάτο Στάδιο Άλφαμεγα, για να νιώσουμε την στήριξη του κόσμου μας».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών ανέφερε ότι ο κατάλογος Α είναι συμπληρωμένος και δεν θα αποχωρήσει κανείς μέχρι την επόμενη μετεγγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα