Αργυρό και χάλκινο για Π. Μιτσίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μάστερς Στίβου

Ο πρωταθλητής του ΓΣΠ Πέτρος Μιτσίδης κατέκτησε στις 26 Αυγούστου αργυρό μετάλλιο στο Πένταθλο Ρίψεων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μάστερς Στίβου στο Γκέτεμποργκ (Gothenburg 2024 - World Masters Athletics Championships), αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος.

Για το Πένταθλο, στη σφύρα ο Πέτρος πήρε την ένατη θέση, στη σφαιροβολία την τρίτη θέση, στη δισκοβολία την πρώτη θέση, στον ακοντισμό την όγδοη και στη ρίψη βάρους (weight throw, 15,88kg) την τρίτη. Στις 17 Αυγούστου, στην ίδια διοργάνωση, ο 46χρονος αθλητής είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό της σφαιροβολίας, με βολή 14.26μ.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει ότι ο Μιτσίδης συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους, κερδίζοντας μετάλλια για την Κύπρο σε διεθνείς συναντήσεις στίβου.

«Ήταν ένας αρκετά σκληρός αγώνας που διήρκησε περίπου οκτώ ώρες», δήλωσε ο αθλητής, συμπληρώνοντας: «Έπρεπε να αγωνιστώ με αρκετό πόνο στη μέση και στο γόνατο καθώς και την κούραση από τη συμμετοχή μου σε διάφορα άλλα ατομικά αγωνίσματα τις προηγούμενες μέρες».

Ο ΓΣΠ, συγχαίρει εκ νέου τον Πέτρο Μιτσίδη, για την προσήλωσή του στα υψηλά ιδανικά του αθλητισμού καθώς και για την αγάπη του στα αθλήματα των ρίψεων, που τον κάνουν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο αθλητή, όπως σημειώνει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του