cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Νεκρή σε πισίνα 20χρονη αθλήτρια κατά τη διάρκεια πάρτι στη Σικελία

Νεκρή μέσα στην πισίνα ιδιωτικής βίλας στην πόλη Μπαγκερία στη Σικελία, βρέθηκε η 20χρονη Σιμόνα Τσινά, κατά τη διάρκεια πάρτι που διοργάνωσαν δύο νέοι για την αποφοίτησή τους. Το περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής και η τραγική είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η Τσινά ήταν γνωστή και αγαπητή στον χώρο του βόλεϊ, όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι με την ομάδα Acds Capacense. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρεται να έπεσε στην πισίνα και να μην κατάφερε να βγει, με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλώς τον θάνατό της όταν έφτασαν στο σημείο.

Ο πρόεδρος της ομάδας της, Πάολο Ντι Μάτζιο, μίλησε με συγκίνηση για την 20χρονη, τονίζοντας πως ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι, αφοσιωμένο στον αθλητισμό και ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινότητα: «Αγαπούσε το βόλεϊ , δίδασκε και στα μικρά παιδιά. Μας έχει συγκλονίσει ο χαμός της».

Μετά την τραγωδία, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Όμως, όπως δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας, Γκαμπριέλε Τζιαμπρόνε, υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι για αρκετή ώρα κανείς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της νεκρής κοπέλας στο νερό, παρότι η πισίνα ήταν μικρή και η βίλα γεμάτη κόσμο. Επίσης, η στάση του σώματος της Σιμόνα όταν εντοπίστηκε δεν συνάδει με πτώση στο νερό.

Όπως κατήγγειλε, οι γονείς της δεν ενημερώθηκαν από κανέναν για την κατάσταση της κόρης τους και όταν κάλεσαν στον κινητό της απάντησε ένας άγνωστος λέγοντάς τους ότι «η Σιμόνα δεν είναι καλά». Όταν έφτασαν στη βίλα, την εντόπισαν νεκρή. Η καλύτερή της φίλη την είχε φύγει μία ώρα νωρίτερα από το πάρτι, στις 3:00.

Το κενό αυτό στη χρονική αλληλουχία των γεγονότων προκαλεί έντονα ερωτήματα για το τι μεσολάβησε. Ο Τζιαμπρόνε ζητά επείγουσα διενέργεια νεκροψίας, επισημαίνοντας ότι, όταν έφτασε στη βίλα νωρίς το πρωί, δεκάδες νέοι βρίσκονταν ακόμη εκεί περιμένοντας να καταθέσουν.

«Κανείς δεν είδε τίποτα, ενώ κάποιοι ήταν ακόμη βρεγμένοι από την πισίνα. Πώς είναι δυνατόν να μην πρόσεξαν τίποτα;» αναρωτήθηκε, συμπληρώνοντας πως η κατοικία ήταν «υπερβολικά καθαρή» και δεν υπήρχαν ίχνη αλκοόλ.

«Η Σιμόνα δεν έπινε ποτέ - ήταν σχολαστική με τη διατροφή της. Τι συνέβη εκείνο το βράδυ;», διερωτήθηκε ο δικηγόρος.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έλαβαν δείγμα DNA από έναν νεαρό που φέρεται να τραυματίστηκε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όταν έδωσε κλωτσιά από το σοκ, μαθαίνοντας για το συμβάν. Στο σημείο εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, τα οποία εξετάζονται.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

;