cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

«Δεν είχαμε καμία συζήτηση με τον Ρεμπρόφ για τον Παναθηναϊκό»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ έχει ατονήσει εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ο Ουκρανός προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο πρόεδρος της Ουκρανικός Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Αντρέι Σεφτσένκο, έδωσε συνέντευξη στην “Champion“, γνωστό site της Ουκρανίας, στο οποίο μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με το εάν ο Ρεμπρόφ ζήτησε να αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής για να μετακομίσει στο “τριφύλλι”.

Το 49χρονο στέλεχος ήταν απολύτως ξεκάθαρος, λέγοντας πως δεν υπήρχε ποτέ καμία σκέψη ή συζήτηση για τη μετακίνηση του Ρεμπρόφ στους “πράσινους”, καθώς η ομοσπονδία πιστεύει σε αυτόν και όλοι είναι επικεντρωμένοι στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

“Πιστεύουμε στον προπονητή μας. Έχει μεγάλο κίνητρο να δουλέψει στην εθνική ομάδα. Έχει ήδη απαντήσει εν μέρει ο ίδιος σε αυτή την ερώτηση. Δεν είχαμε καμία σκέψη ή συζήτηση γι’ αυτό, γιατί είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στην προκριματική φάση”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σεφτσένκο.

Πηγή: sport24.gr

;