Σίξερς από ατσάλι, άλωσαν το Τορόντο

Οι Σίξερς είναι εδώ! Η Φιλαντέλφεια έδειξε τα δόντια της στο Game 2 στο Τορόντο και με ηγέτη τον Τζίμι Μπάτλερ νίκησε με 94-89 τους Ράπτορς, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την σειρά!

Οι Σίξερς δεν θύμισαν σε κανένα σημείο την φοβισμένη ομάδα του Game 1. Μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παρκέ, έπνιξαν με την άμυνά τους το Τορόντο, προηγήθηκαν ακόμα και με 19 πόντους διαφορά και πήραν μία δίκαιη νίκη. Κι ας αγχώθηκαν στο τέλος χάνοντας την διαφορά, βλέποντας με ανακούφιση τον Ντάνι Γκριν να αστοχεί σε τρίποντο με το σκορ στο 92-89, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ με 2 βολές ο Τομπάιας Χάρις

Ο Τζίμι Μπάτλερ με 30 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζέιμς Ένις να προσφέρει 13 πολύτιμους πόντους ερχόμενος από τον πάγκο, τον Τζοέλ Εμπίντ να ακολουθεί με 12 πόντους και τον Τζέι Τζέι Ρέντικ να έχει 11 πόντους.

Για τους Ράπτορς, ο Λέοναρντ είχε 35 πόντους, ο Πασκάλ Σιάκαμ 21 πόντους (αλλά με 9/25 σουτ) και ο Κάιλ Λόουρι 20 πόντους.

ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΣΙΞΕΡΣ

Οι Σίξερς έδειξαν από την αρχή ότι δεν σκοπεύουν να γίνουν σάκος του μποξ όπως στο πρώτο παιχνίδι, ξεφεύγοντας στο ξεκίνημα του αγώνα με 19-11, πριν κλείσουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 26-17. Στην δεύτερη περίοδο μάλιστα ήταν ακόμα καλύτεροι, ανεβάζοντας διαρκώς την διαφορά, φτάνοντας κάποια στιγμή στο +19 (45-26) πριν πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 13 πόντων (51-38).

Στην τρίτη περίοδο το Τορόντο αντέδρασε. Με την άμυνά τους να σφίγγει, οι φιλοξενούμενοι πήραν ενέργεια και για την επίθεση, εξανεμίζοντας το προβάδισμα των Σίξερς, μειώνοντας σε 60-61, με την Φιλαντέλφεια να καταφέρνει με νύχια και με δόντια να κλείσει την τρίτη περίοδο προηγούμενη με 69-63.

Στην τέταρτη περίοδο οι Σίξερς ξέφυγαν εκ νέου με 77-67 και 83-70, δείχνοντας να ελέγχουν το ματς. Οι Ράπτορς ωστόσο δεν τα παράτησαν και με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν σε 89-90. Στην επόμενη φάση ο Εμπίντ με μία υπέροχη προσπάθεια έκανε το 92-89, με τους Καναδούς να έχουν όμως την ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, αλλά το τρίποντο του Γκριν δεν βρήκε στόχο, για να καταλήξει η μπάλα στα χέρια του Χάρις, ο οποίος με 2 βολές διαμόρφωσε το τελικό 94-89.

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ: Λόουρι 20 (5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Λέοναρντ 35 (7 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Σιάκαμ 21 (7 ριμπάουντ). Γκασόλ 5 (7 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Γκριν 3, ΒανΒλίτ, Πάουελ 3, Ιμπάκα 2, Μικς

ΦΙΛΑΝΤΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ: Σίμονς 6 (7 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Μπάτλερ 30 (11 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Χάρις 9 (11 ριμπάουντ), Ρέντικ 11, Εμπίντ 12 (6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Ένις 13 (6 ριμπάουντ), Μονρό 10, Μπόλντεν 3, Τζόνσον, Μαριάνοβιτς
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...