Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οριστική άρνηση της Αδριατικής στον Ολυμπιακό!

  05/06/2019 12:47
Οριστική άρνηση της Αδριατικής στον Ολυμπιακό!

Οριστική άρνηση της Αδριατικής στον Ολυμπιακό!

  05/06/2019 12:47

Η Αδριατική Λίγκα απάντησε οριστικά ότι δεν δέχεται τον Ολυμπιακό βάζοντας τέλος στο συγκεκριμένο αφήγημα. Εγκλωβισμένος πλέον ανάμεσα στην Α2, το ΑΣΕΑΔ καθώς αναζητεί Λίγκα να αγωνιστεί βάζοντας σε τεράστιο κίνδυνο το ρόστερ του.

Οι πιθανότητες συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική ήταν μηδαμινές παρότι επιμελώς χτίστηκε η πεποίθηση ότι στη συγκεκριμένη Λίγκα ήθελαν διακαώς τους ερυθρόλευκους. Ρεαλιστικά βέβαια δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο και σημερινό δημοσίευμα του Eurohoops αποκαλύπτει ότι το ΟΧΙ είναι οριστικό.

Με τις σημερινές εξελίξεις, έγινε γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα παραβρεθούν στην επόμενη γενική συνέλευση, αν και έχουν ανοικτή πρόσκληση. Η προοπτική προσχώρησης δεν μπορεί να εφαρμοστεί, καθώς αν γίνει επέκταση του πρωταθλήματος στις 14 ομάδες, τότε θα πρέπει να συμπαρασύρει σε καθυστέρηση όλα τα πρωταθλήματα της πρώην Γιουκοσλαβίας. Σε μία χρονιά (2019-20) στην οποία η FIBA έχει απαιτήσει να ολοκληρωθούν οι αγώνες στις 12 Ιουνίου λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και των προ-Ολυμπιακών τουρνουά, το σενάριο δεν μπορεί να υλοποιηθεί με την σερβική λίγκα να δίνει σχετική ενημέρωση.

Οι παλινωδίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν οδηγήσει πλέον την ομάδα προ του γκρεμού. Κανένας παίκτης από το πάνω ράφι της Ευρωλίγκα δεν είναι διατεθειμένος να αγωνίζεται μια φορά την εβδομάδα, πολλώ δε μάλλον να αγωνιστεί στην Α2.  Ως εκ τούτου, εγκλωβισμένος από μια άνευ προηγούμενου επικοινωνιακή καταιγίδα που οδηγήθηκε σε ανεπανάληπτο φιάσκο, ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί στο ΑΣΕΑΔ και στα γρανάζια της γραφειοκρατίας προκειμένου να αγωνιστεί και σε δεύτερη διοργάνωση. Ένα χαρακίρι που φέρει ανεξίτηλη τη σφραγίδα ολοκλήρου του οργανισμού του Ολυμπιακού και κινδυνευει να αφήσει σημάδια στην ιστορία ενός συλλόγου με εκατομμύρια πιστούς από μια «επανάσταση» βουτηγμένη αποκλειστικά με το δικό του αίμα...

Πηγή: Sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας