ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που οι Τούρκοι εισβάλουν στο Βαρώσι-Οι πρώτες εικόνες

Σαρανταέξι χρόνια μετά, στις 12:00 το μεσημέρι οι Τούρκοι ανοίγουν προκλητικά τις πύλες και εισέβαλαν στην παραλία της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου. 
 
Οι Τούρκοι έστησαν τα πανηγύρια τους, αγνοώντας επιδεικτικά όλες τις εκκλήσεις για τερματισμό των νέων απαράδεκτων ενεργειών και τη διεθνή νομιμότητα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν νέες εντάσεις πάνω στο ήδη ματωμένο σώμα της Αμμοχώστου.
 
Για ακόμη μια φορά ο Ταγίπ Ερντογάν αψήφησε τους πάντες και προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια, που μόνο προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι Τούρκοι ασφαλτόστρωσαν τον δρόμο που οδηγεί προς την παραλία του Βαρωσιού. Δεξιά και αριστερά του δρόμου υπάρχουν κορδέλες, ενώ σε πολλά σημεία βρίσκονται σημαίες του ψευδοκράτους. Κατά μήκος του δρόμου βρίσκονται και ψευδοαστυνομικοί.

Δείτε τη στιγμή της εισβάλουν στην παραλία της Αμμοχώστου:
 
 
 
 
 
 

Σπαρακτικές οι πρώτες εικόνες-Εικόνες εγκατάλειψης...

Οι «αρχές» του ψευδοκράτους τοποθέτησαν ταμπέλες σε διάφορα σημεία ότι απαγορεύεται η φωτογράφηση των κτιρίων. Στον δρόμο προς την παραλία, διακρίνονται εγκαταλελειμμένα ξενοδοχεία και σπίτια.. Οι Τούρκοι τοποθέτησαν συρματοπλέγματα σε όλους τους παράδρομους που οδηγούν σε άλλες περιοχές του Βαρωσιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: