Σλούκας: Οι αντίπαλοι ξέρουν να μας αντιμετωπίζουν, τώρα πρέπει να βρούμε εμείς τη λύση

Την πίστη του στο φετινό σύνολο της Εθνικής ομάδας εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας μιλώντας εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, 

Ο πλέι-μέικερ της Ελλάδας τόνισε ότι τώρα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να κοιτάξουν μόνο το επόμενο ματς και προσέθεσε ότι πλέον η Ελλάδα πρέπει να βρει τις απαντήσεις στον τρόπο αντιμετώπισης των αντιπάλων. 

Αναλυτικά όσα είπε: 
 

«Σίγουρα θέλει τύχη. Ήταν δώρο από τους Βραζιλιάνους εκεί που μου κάνουν φάουλ, αφού θα μπορούσαν και να μην το σφυρίξουν. Η τελευταία φάση δεν είναι το παιχνίδι. Η πικρία είναι ότι πετάξαμε μια διαφορά 17 πόντων. Κακές επιλογές στην επίθεση, τους δώσαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Μπήκαμε στο δικό τους παιχνίδι. 

Οι εικόνες που έχουμε από τα φιλικά είναι διαφορετικές. Όλες οι ομάδες είναι προετοιμασμένες. Είδατε ότι η Βραζιλία έπαιζε με τέσσερις πίσω. Ξέρουν πώς να μας αντιμετωπίζουν, τώρα πρέπει να βρούμε εμείς τις λύσεις. 

Εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε πρώτα από όλα τη Ν. Ζηλανδία και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Συζητήσαμε μαζί, ξέρουμε τι κάναμε λάθος. Αύριο είναι ένα διαφορετικό ματς. Είναι μία τρελή ομάδα, που σουτάρει ασύστολα. Από εμάς εξαρτάται, όπως εξαρτιόταν από χθες. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. 

Η άμυνα είναι σημαντική για μας, αφού από εκεί προέρχεται και το επιθετικό μας παιχνίδι. Αρχής γενομένης από αύριο πρέπει να επιστρέψουμε στα στάνταρ μας».

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)