Πέφτει αυλαία με δύο αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική

Με νίκες ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών ο Κεραυνός και η ΑΕΚ. Σήμερα ολοκληρώνεται η αγωνιστική με τις αναμετρήσεις ΑΕΛ-Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ-Απόλλων.
 
Την όγδοη διαδοχική του νίκη στην φετινή Basket League σημείωσε χθες ο Κεραυνός, ο οποίος επικράτησε της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 85-73, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Ως ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Νίκος Στυλιανού με 27 πόντους (6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασσίστ).
 
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-26, 49-38, 70-59, 85-73

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης)
Χάγκινς 20 (3), Κινγκ 4, Στυλιανού 27 (6), Ρόρι, Αμπουκάρ 19 (1), Γκραντ 11 (1), Μιχαήλ 4, Θεοχαρίδης, Κορωνίδης.
Ε.Ν. Παραλιμνίου (Μιχάλης Κακιούζης)
Χόλις 22 (2), Γουίλιαμς 15 (3), Χαραλάμπους 3 (1), Ανκρουμ 20 (1), Μπλάκσεαρ 9, Γεωργίου, Σέπος 2, Ντάραμ 2.
 
Η ΑΕΚ πέτυχε εντός έδρας νίκη επί του ΑΠΟΠ με 81-56, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο «Κίτιον» Αθλητικό Κέντρο. Ως ο ACS MVP of the Game αναδείχθηκε ο Έσα Αχμάντ με 15 πόντους (2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασσίστ). Αυτή ήταν η 7η νίκη για τους κιτρινοπράσινους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-11, 44-28, 65-43, 81-56

Πετρολίνα ΑΕΚ (Νικόλας Παπαδόπουλος)
Τόμας 9, Σιζόπουλος 8 (2), Χάμιλτον 14 (2), Ογκμπέιντε 2, Μαντοβάνης 6, Μπράουν 8 (1), Γεωργίου 7 (1), Κουμής 9, Αλεξάνδρου 3 (1), Αχμάντ 15 (2), Παντελή.
ΑΠΟΠ (Μάρκος Ασωνίτης)
Στόβερ 6, Χ. Δημητρίου 4, Τέιλορ 17 (2), Αγγελάκος 7 (1), Χιλ 5, Κωστή, Σταύρου 3, Τόμας 6, Α. Δημητρίου 2, Μαυρομμάτης 6.
 
Σήμερα στις 19:00 η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» την Ομόνοια. Η ομάδα της Λεμεσού έχει δύο νίκες μέχρι στιγμής σε επτά αγώνες και βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΕΝΠ στο Παραλίμνι στην 8η αγωνιστική. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να φτάσουν σε δεύτερο διαδοχικό νικηφόρο αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Ομόνοια έχει μέχρι στιγμής μία νίκη σε επτά αναμετρήσεις.
 
Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα. Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού σε επτά αγώνες μετράει τρεις νίκες. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν την νίκη επί του Απόλλωνα, ώστε να ξεκινήσουν την «αντεπίθεση» τους για να μπορέσουν στην πορεία του πρωταθλήματος να ανελιχθούν στην βαθμολογία. Από την άλλη, ο Απόλλων ξεκίνησε πολύ θετικά στο φετινό πρωτάθλημα, όπου σε επτά αγώνες μετράει πέντε νίκες, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Κεραυνό στις λεπτομέρειες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)