Με ανταλλαγή στους Καβαλίερς ο Ντράμοντ

Ανέλπιστη κίνηση από τους Καβαλίερς, που έδωσαν ελάχιστα ανταλλάγματα στους Πίστονς για να βάλουν στο δυναμικό τους τον εξαιρετικό σέντερ Αντρέ Ντράμοντ των 18 πόντων και των 16 ριμπάουντ σε μέσο όρο.

Απίστευτο και όμως... αμερικανικό! Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή της Trade Deadline, οι Καβαλίερς έριξαν τη "βόμβα" της βραδιάς καθώς έδωσαν τα χέρια με τους Πίστονς για να βάλουν στο δυναμικό τους τον Αντρέ Ντράμοντ, έναν από τους κορυφαίους σέντερ του ΝΒΑ.

Η ομάδα του Κλίβελαντ έχει το χειρότερο ρεκόρ στην Ανατολική Περιφέρεια (13-39), ωστόσο κοιτάζει το μέλλον και γι' αυτό τον λόγο αποφάσισε να επενδύσει στο πληθωρικό ταλέντο του Ντράμοντ που στην όγδοη σεζόν της καριέρας του μετρά 17.8 πόντους από 55% στο δίποντο και 59% στις βολές, μαζί με 15.8 ριμπάουντ (πρώτος στη Λίγκα για τρίτη σερί χρονιά), 2.8 ασίστ, δύο κλεψίματα και 1.7 μπλοκ ανά 33.8 λεπτά συμμετοχής σε 49 αγώνες.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο του deal είναι ότι οι Πίστονς πήραν πίσω τον σέντερ Τζον Χένσον, τον γκαρντ Μπράντον Νάιτ και ένα draft pick δεύτερου γύρου, σχεδόν τίποτα δηλαδή με αποτέλεσμα να είναι ξεκάθαρο ότι ήξεραν πως ο Ντράμοντ θα αποχωρούσε το καλοκαίρι κάνοντας opt-out από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Οι Καβαλίερς θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν πλέον στο Κλίβελαντ, τουλάχιστον έκαναν την κίνησή τους και ελπίζουν ότι θα τον πείσουν να μείνει μαζί τους για πολλά ακόμη χρόνια.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)