«Ομάδα του NCAA θέλει τον Πιτίνο»

Το αμερικανικό κολέγιο Iona εξετάζει την περίπτωση του Ρικ Πιτίνο, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή το τελευταίο διάστημα.

Εξελίξεις με... πράσινο χρώμα και ενδιαφέρον έρχονται από την αγορά του NCAA. Το κολεγιακό πρωτάθλημα έχει διακοπεί, λόγω του κορωνοϊού, η March Madness έχει αναβληθεί, όμως τα νέα... τρέχουν. 

Οι Iona Gaels, ομάδα που αγωνίζεται στην Division 1 και ιδρύθηκε το 1940, βρίσκονται στην αγορά για αναζήτηση προπονητή, καθώς ο μέχρι πρότινος κόουτς τους, Τιμ Κλούες, αποχώρησε για λόγους υγείας ύστερα από 10 χρόνια. 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά media, το Iona έχει ήδη βγει στην αγορά για τον διάδοχό του και έχει ξεχωρίσει τα ονόματα που το ενδιαφέρουν. Όπως τονίζει ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Άνταμ Ζαγκόρια, το εν λόγω κολέγιο «καλοβλέπει» την περίπτωση του Ρικ Πιτίνο, αλλά και του Τζάρεντ Γκράσο. Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει πως το Iona είχε... κυνηγήσει τον Πιτίνο και νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...