ΒΙΝΤΕΟ: Οι αποκαλύψεις του Νίκου Χαραλαμπίδη για όλα τα καυτά θέματα της Ομόνοιας

Το ντοκιμαντέρ για το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο των ΗΠΑ με τίτλο «The Redeem Team» θα βγει στις οθόνες από το Netflix στις 7 Οκτωβρίου, ωστόσο και μόνο τα teaser αρκούν για να εκτοξεύσουν την ανυπομονησία.

Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ αφηγούνται γλαφυρά την ιστορία με τον Κόμπι Μπράιαντ να δίνει το στίγμα με την έναρξη. Ο «Black Mamba» δεν νοιαζόταν αν ο Πάου Γκασόλ ήταν συμπαίκτης του στους Λέικερς και του απέδειξε πως οι ΗΠΑ δε χάνουν το χρυσό.

«Ο Κόμπι είπε να θέσουμε τον τόνο από το ξεκίνημα. "Τρέχω πάνω στο @@@μένο στήθος του Γκασόλ" μας λέει», αναφέρει ο ΛεΜπρόν, που αντιλήφθηκε εκείνη τη στιγμή πως δε θα χάσει η ομάδα του το μετάλλιο. «Ορκίζομαι ότι στην πρώτη κατοχή έτρεξε πάνω του και εμείς αναρωτιόμασταν... Το έκανε αυτό στον συμπαίκτη του στους Λέικερς; Δεν πρόκειται να χάσουμε, το καταλάβαμε αμέσως».

 

Από την πλευρά του ο Ντουέιν Γουέιντ είδε στα μάτια του Γκασόλ την απορία που είχε, μετά από τα πεπραγμένα του Κόμπι. «Στην πρώτη κατοχή έπεσε πάνω στον Γκασόλ και εκείνος αναρωτιόταν "τι συμβαίνει";» αναφέρει ο θρυλικός γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ και αναμένουμε την 7η Οκτωβρίου για να μάθουμε ακόμα περισσότερες ιστορίες από εκείνη την ομάδα των ΗΠΑ.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)