«Θα το πάρει ο ΑΠΟΕΛ είτε το θέλουμε, είτε όχι – Είμαι ο αδύναμος της κουβέντας»

Tην αποτυχία του Ερμή στη φετινή χρονιά και το στόχο ενόψει της επόμενης περιόδου σχολίασε μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο πρόεδρος της ομάδας της Αραδίππου, Λούκας Φανιέρος.

Σχολίασε, επίσης, τη μάχη για το φετινό πρωταθλητή, καθώς και τα σενάρια για την ομάδα που θα… συνοδέψει τη δική του στη β’ κατηγορία.

Για την πρόσληψη του Νίκου Παναγιώτου: «Είναι μια ευκαιρία να δείξει την αξία του. Και αυτός της ΑΕΚ, ο Ιδιάκεθ δεν τα πήγαινε καλά και έφυγε πέρσι. Με τον Νίκο Παναγιώτου πετύχαμε πολλά πράγματα, που δεν πέτυχε ποτέ άλλοτε η ομάδα».
 
Για το τι έφταιξε φέτος: «Η αδιαφορία μου. Αυτό ήταν. Αφήσαμε τον Ερμή στο έλεος. Το πρόβλημα μας τώρα είναι ότι δεν έχουμε γήπεδο».

Για την έδρα που θα παίζει η ομάδα του χρόνου: «Θα παίζουμε στο χωριό. Δεν με αφήνουν να επενδύσω. Πρέπει να καταλάβει και ο δήμαρχος ότι ανήκουμε και εμείς στο χωριό. Θα έχουμε ραντεβού για να κάνουμε αλλαγές. Πήγαμε σε 12 γήπεδα και είναι ντροπή. Στην Αραδίππου είμαι ο αδύναμος της κουβέντας».

Για τη νέα μορφή πρωταθλήματος: «Ο πρόεδρος της ΚΟΠ έκανε μια βεβιασμένη κίνηση. Ήταν σε μια δύσκολη θέση όμως έπρεπε να ερωτηθούμε».

Για το στόχο του Ερμή τη νέα χρονιά: «Το πρωτάθλημα. Αν δεν έρθει τίποτα άλλο είναι αποτυχία. Όταν δεν κάνεις τη δουλειά σου, όποιος και αν είσαι φεύγεις».
 
Για τον αριθμό των ομάδων στην Α΄ Κατηγορία: «Πρέπει να γίνουν οι ομάδες 14 ή 16 και να κάνουν το ίδιο (με τη Β΄ Κατηγορία) και στην Α΄ Κατηγορία».
 
Για την ομάδα που θα υποβιβαστεί: «Δόξα ή ΕΝΠ. Μια από τις δύο».
 
Για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Το ΑΠΟΕΛ, είτε το θέλουμε είτε όχι. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερη ομάδα αλλά έχασε σε όλα τα ντέρμπι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας