Η κάθοδος Παπασταύρου και το... όνειρο των Ομονοιατών

Είναι ένα πολύ σοβαρό και ευαίσθητο θέμα για ολόκληρο το οικοδόμημα της Ομόνοιας. Η πιθανότητα ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο προσκήνιο για τους πράσινους της Λευκωσίας, όμως για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν έγινε εφικτή η κατασκευή του, μέχρι στιγμής.

Το όνειρο για τους φίλους της Ομόνοιας αρχίζει ξανά να επανέρχεται στην επιφάνεια, κυρίως λόγω της πρόθεσης της διοίκησης Σταύρου Παπασταύρου να κάνει τις κατάλληλες ενέργειες και επαφές για υλοποίησή του το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο πρόεδρος της εταιρείας των πρασίνων θα έρθει στο νησί μας προς το τέλος του τρέχοντος μήνα και στην ατζέντα του θα έχει σε περίοπτη θέση το συγκεκριμένο θέμα. Ο Παπασταύρου δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, όμως αυτό αναμένεται να το κάνει πολύ σύντομα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η θέση της Ομόνοιας για Ουζόχο-Παναγή και την κάθοδο ξένων διαιτητών

Ήδη εξετάζονται συγκεκριμένα τεμάχια γης για παν ενδεχόμενο από τον Παπασταύρου και τους συνεργάτες του, αφού θέλουν να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο.

Ένα επιπρόσθετο θέμα που απασχολεί είναι και αυτό με την αγορά της γης, που βρίσκεται στην τοποθεσία των «Χαλεπιανών». Θεωρείται βέβαιο πως η διοίκηση της Ομόνοιας θα επιδιώξει να έχει συνάντηση με την Τράπεζα Κύπρου για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για την αίσια κατάληξη και αυτού του θέματος.

Οι διεργασίες για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι συνεχόμενες, όμως συστήνεται υπομονή από όλους. Στην Ομόνοια θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους και ο δρόμος μέχρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, είναι πολύ μακρύς και δύσκολος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία