Ο... κίτρινος πυρετός στις ομάδες

Με τη συμπλήρωση εννέα αγωνιστικών στο φετινό πρωτάθλημα, αρχίζει να διαφαίνεται και ο κίνδυνος της απώλειας ποδοσφαιριστών με τιμωρία, από κίτρινες κάρτες.

Η πρωτοπόρος ομάδα της Ανόρθωσης έχει δεχθεί 12 κίτρινες για την ώρα, με τους Νίκο Καλτσά, Γιώργο Μανθάτη και Γεβχέν Σελίν να βρίσκονται στο όριο με δύο.

Η Ομόνοια έχει δεχθεί 16 κίτρινες κάρτες μέχρι στιγμής, με τους Μίκαελ Λούφτνερ, Ζόρντι Γκόμεθ, Ματ Ντάρμπισαϊρ και Τιάγκο να βρίσκονται στο όριο με δύο.

Η ΑΕΚ έχει παρατηρηθεί 21 φορές με κάρτες, έχοντας τους Ραούλ Ρουίθ, Φακούντο Γκαρσία, Τέτε και Ιβάν Φιόλιτς στο όριο. Ήδη, έχουν απουσιάσει από ένα αγώνα οι Μίκελ Γκονζάλεθ και Νάτσο Κάσες, οι οποίοι έχουν από τρεις.

Ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ έχει δεχθεί 13 κίτρινες, με τους Γιώργο Μερκή, Αντρέ Βιντιγκάλ και Πραξιτέλη Βούρο να βρίσκονται προ του κινδύνου να χάσουν τα επόμενα παιχνίδια, αν δεχθούν την τρίτη τους κάρτα στο πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας έχει μεγάλο αριθμό κιτρίνων καρτών. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν δεχθεί 27 κίτρινες κάρτες σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο όριο με δύο, βρίσκονται οι Εστεμπάν Σακέτι, Ιωάννης Πίττας, Σάσα Μάρκοβιτς, Ντιέγκο Αγκίρε, Έκτορ Γιούστε και Εμίλιο Ζελάγια. Ήδη, στις τρεις βρίσκονται οι Φώτης Παπουλής και Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Η ΑΕΛ έχει δεχθεί 28 κάρτες, μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν. Είναι οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, στο σημείο που βρίσκεται η σεζόν. Στο όριο με δύο, βρίσκονται οι Γκαθτανιάγκα, Μεντόγιεβιτς, Ζντραφκόφσκι, Γκαζαριάν, Αγκάνοβιτς και Γκοντάλ. Στις τέσσερις, βρίσκεται ο Χρίστος Γουίλερ και στις τρεις ο Ιβάν Κάρλος.

Η Νέα Σαλαμίνα έχει δεχθεί 11 κίτρινες κάρτες για την ώρα, με τους Λαμπό, Μαριάνοβιτς και Νουρ να βρίσκονται στο όριο με δύο.

Η Πάφος FC έχει δεχθεί 22 κίτρινες, με τους Λαφράνς και Ανδρέα Παναγιώτου να βρίσκονται στο όριο με δύο. Από τρεις έχουν οι Πάντσεον, Νέμετς και Πανός.

Ο Εθνικός Άχνας έχει δεχθεί 18 κίτρινες κάρτες, με τους Πέτρο Ιωάννου, Κυπριανού, Κοστόφσκι, Γκλομπάρντ και Μπογκατίνοφ να βρίσκονται στο όριο με δύο. Στις τρεις βρίσκεται ο Μαρκόσκι.

Στον Ολυμπιακό, βρίσκονται στο όριο με δύο κάρτες οι Σαμπίνια και Σωτηρίου. Στις τρεις βρίσκονται οι Αγιτέ, Ακόστα και Βινίσιους. Συνολικά, η ομάδα της Λευκωσίας έχει δεχθεί συνολικά 19 κάρτες.

Στην ΕΝΠ, κινδυνεύουν να χάσουν τα επόμενα παιχνίδια οι Μαϊσουράντζε, Κυριάκου, Βαλλιάνος και Κουμής. Στις τρεις βρίσκονται οι Κλέιμαν, Μιτρέφσκι και Ριέρα. Στις τέσσερις είναι ο Χοβχάνες Αμπαρτζουμιάν. Συνολικά, η ομάδα του Παραλιμνίου βρίσκεται στον αριθμό των 24 κιτρίνων καρτών, για την ώρα.

Η ουραγός Δόξα έχει στο σύνολο 17 κίτρινες κάρτες, με τους Μπραμπίγια και Καλό να βρίσκονται στο όριο. Στις τρεις βρίσκεται οι Ασαμόα και Μουχτάρης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου