Κάθετος ο Αντωνίου με Ντολ και άδειασμα σε Τέτι

Για την κακή εικόνα του ΑΠΟΕΛ στη φετινή χρονιά, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου, στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα», ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο Ντομενίκο Τέτι, πρέπει να καταλάβει σε ποιο σύλλογο ήρθε και πως μεγάλη ευθύνη έχει ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Τόμας Ντολ. 

«Ήταν μια κλασσική ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, ο Ολυμπιακός, αλλά δεν έκαναν και κάτι σπουδαίο. Είναι αλήθεια ότι η εικόνα του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καλή, αλλά και γενικά στο πρωτάθλημα. Άκουσα τις τελευταίες μέρες, ότι αμφισβητούσαν και ποδοσφαιριστές. Σε βάθος με ποιότητα, πρώτη φορά μια ομάδα, έχει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Ξεκίνησε 3-4-3, με τον Ολυμπιακό και μπροστά Πάβλοβιτς, Τάμαρι και Βιντιγκάλ. Δεν μπορούσε να παίξει. Είναι πολύ δύσκολο να παίξουν εκείνοι, είναι αργοί. Είχε τεράστια ευθύνη ο Τόμας Ντολ. Διαφωνώ στο πως οι παίκτες είναι αδιάφοροι και δεν τα δίνουν όλα. Ο Νικόλας τα δίνει όλα, για παράδειγμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο δέκατος κόουτς του Πετρίδη που φεύγει και η τακτική που φέρνει πρωτάθλημα 

Για τον Ντομενίκο Τέτι και τον προγραμματισμό που έγινε, ο Τάκης Αντωνίου είπε «θα υπάρχει ιδική επιτροπή που θα αποφασίσει, προφανώς, για τον επόμενο προπονητή και ελπίζω ο Τέτι ας κάνει μια καλή επιλογή αυτή τη στιγμή . Το κεφάλαιο Τέτι θα πρέπει α συζητηθεί, πρέπει να καταλάβει που ήρθε φέτος ο κύριος Τέτι. Λαφράνς αργός, Σάβιτς αργός, Μάτις αργός, Ζοαζίνιο αργός, Χαλένιους αργός και Πάβλοβιτς αργός. Γίνεται να μην βρήκε παίκτες γρήγορους να φέρει. Έχουν ποιότητα, αλλά είναι αργοί. Χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν μπορείς να προχωρήσεις. Όταν η ραχοκοκαλιά της ομάδας σου που χρησιμοποιεί, είναι όλοι αργοί».

«Εγώ θα έβαζα τετράδα στην άμυνα. Ο Ντολ είπε υποχρεώθηκα να παίζω με πέντε πίσω για να είναι πιο προστατευμένοι. Αυτό είναι εξοργιστικό, στην προσπάθεια του να απολογηθεί. Μπορεί να παίξει άνετα με δύο ακραία μπακ. Ο Ιωάννου είναι ο πιο εκρηκτικός μπακ, δεν έχει άλλο. Ο Μιχαίλοβιτς, μπορεί να ανταπεξέλθει. Θα τον έβαζα οχτάρι εγώ, εκεί ήταν η θέση του. Πίσω με Μερκή και Βούρο. Στο κέντρο είναι οι Άλεφ, Σόουζα, αλλά και ο Μάτιτς. Θα προτιμούσα το Τάμαρι, πίσω από τον κυνηγό και στα φτερά τους Γιάκολις και Εφραίμ, και εκεί θα είναι ΑΠΟΕΛ», κατέληξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων.   

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά