Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Άρχισε ο χορός των αντιδράσεων από τις ομάδες για τους κόκκινους φακέλλους

  15/01/2020 12:50
Άρχισε ο χορός των αντιδράσεων από τις ομάδες για τους κόκκινους φακέλλους

Άρχισε ο χορός των αντιδράσεων από τις ομάδες για τους κόκκινους φακέλλους

  15/01/2020 12:50

Την ώρα που στα γραφεία της ΚΟΠ έφθασε και πέμπτος κόκκινος φάκελος, οι ομάδες άρχισαν να αντιδρούν και να τοποθετούνται στο πολύκροτο θέμα με τους κόκκινους φακέλλους, με πρώτη την ομάδα του Οθέλλου.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Αθηαίνου, εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την εμπλοκή του σωματείου στους κόκκινους φακέλλους, στην οποία τοποθετείται για τον εν λόγω θέμα, τονίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση, ενώ την ίδια ώρα καλεί τους αρμόδιους φορείς να διερευνήσουν τις υποθέσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα γραφεία της ΚΟΠ και ο πέμπτος κόκκινος φάκελος-Ποιες ομάδες εμπλέκονται

Aναλυτικά:

Σε σχέση με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που με έκπληξη μας διαβάσαμε στα ΜΜΕ καθώς και την ενημέρωση που είχαμε από την ΚΟΠ και αφορούν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας εναντίον του ΠΟΞ ως ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ δηλώνουμε δημόσια ότι ουδεμία σχέση έχουμε με αυτό το θέμα.

Καλούμε άμεσα όλους τους αρμόδιους φορείς,–ΚΟΠ, Αστυνομία – και είμαστε στην διάθεση τους για την όσο το δυνατόν πιο άμεση, αντικειμενική αλλά και με διαφάνεια διερεύνηση της υπόθεσης.

Η ομάδα μας έχει μια ιστορία 87 χρόνων και τακτικά με να την διατηρήσουμε και να την συνεχίσουμε με γνώμονα μας το τίμιο παιγνίδι και τον σεβασμό στο άθλημα και τον κόσμο μας.

Στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα μας έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο και η νίκη ήταν πέραν από επιβεβλημένη για είσοδο μας στην 4αδα. Οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα όπως σε κάθε παιχνίδι με μοναδικό στόχο την νίκη και πανάξια κέρδισαν.

Δηλώνουμε και πάλι κατηγορηματικά ότι η ομάδα μας δεν έχει καμία σχέση με προσυνενοημένους αγώνες και ζητούμε άμεση διερεύνηση και δημοσίευση των ευρημάτων για αποκατάσταση του κύρους και του ονόματος της ομάδας μας».

ΟΘΕΛΛΟΣ

ONE TEAM – ONE DREAM – ONE PASSION

Εκ του Δ.Σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας