Χείμαρρος ο Καραβίδας στον απόηχο της βομβιστικής επίθεσης

Στον απόηχο της βομβιστικής επίθεσης του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου, την αποχή των διαιτητών αλλά και τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βλέπει εκτάκτως Κυριακάτικα τους διαιτητές ο Κούμας

«Θα πω κάτι γενικό. Ότι με λυπεί αυτό. Αυτά που συμβαίνουν αποτελεί ντροπή για όλους εμάς που είμαστε εμπλεκόμενοι με το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αρχίσαμε έναν ανελέητο πόλεμο και βάλαμε τεράστια πίεση στους διαιτητές. Δεν ξέρω ποιοι διαιτητές θα έρθουν να διαιτητεύσουν μετά την αποχή. Έχουμε χάσει την μπάλα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν κάνω τον δικηγόρο τους αλλά όλοι κάνουν λάθη, οι πρόεδροι, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε μάθει όταν παίρνουμε βαθμούς από λάθη να μας αρέσει και όταν χάνουμε δεν μας αρέσει. Φταίει ο Κούμας, η διαιτησία, όλοι οι άλλοι από εμάς. Εμείς δεν φταίμε όταν δεν πληρώνουμε τους ποδοσφαιριστές μας; Θα έρθουν χειρότερες μέρες στο ποδόσφαιρο μας. Αν ήμουν διαιτητής και δεν είχα οικονομικό πρόβλημα θα πήγαινα σπίτι μου σήμερα, δεν αξίζει τον κόπο», ανέφερε ο πρόεδρος της Δόξας για την αποχή των διαιτητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιστρέφουν οι διαιτητές-Πότε συνεχίζονται οι αγώνες

«Πιστεύετε ότι κάποιοι διαιτητές το κάνουν εσκεμμένα;. Αν δεν δεχθούμε ότι και τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου και να βρούμε το πρόβλημα δεν θα διορθωθούμε. Όταν παίξαμε στο Τσίρειο με τον ΑΕΛ ο κ. Ροβέρτος Κώστα έκανε λάθος και απέβαλε ποδοσφαιριστή μας. Εμείς μετά από εκείνη την φάση είχαμε δοκάρι και ευκαιρίες. Πώς μπορώ να βγω να πω ότι φταίει ο διαιτητής που δεν νικήσαμε; Λέμε ότι φταίει ο πρόεδρος της ΚΟΠ. Παλιά ήταν ο Κουτσοκούμνης, τώρα ο Κούμας, φταίνε όλοι εκτός από εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σφυρίγματα, χτυπήματα, μηνύματα-Όταν το ποδόσφαιρο της… νύχτας παίζεται αλλιώς

«Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Απέχω και από τις γενικές συνελεύσεις της ΚΟΠ, δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Βλέπω την ομάδα μου και μόνο με τα καλά της και τα κακά της. Ήρθε ο Πρόεδρος να βάλει επιπλέον πίεση, δεν έπρεπε να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Είχε πρόθεση ο Ανδρέας Κωνσταντίνου να έρθει να βοηθήσει την Δόξα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους», ανέφερε ο Κώστας Χριστοδούλου στον απόηχο της βομβιστικής επίθεσης στον διαιτητή, αφού οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι άγνωστοι «χτύπησαν» μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης, σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ήταν διαιτητής σε αγώνα για τον οποίο ήρθε κόκκινος φάκελος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»