Η τονωτική ένεση του Κόρε και η έκπληξη της 4ης μεταγραφής

Διακοπή τέλος για τις κυπριακές ομάδες, αφού επίσημα χθες (20/01) ανακοινώθηκε πως οι διαιτητές επιστρέφουν στα γήπεδα μετά και την αποχή που ανακοίνωσαν την προηγούμενη Παρασκευή με αποτέλεσμα να υπάρξει αναβολή της 17ης αγωνιστικής.

Η διακοπή αυτή λειτούργησε ευεργετικά σχεδόν για τις πλείστες ομάδες, Μια εξ αυτών ήταν ο ΑΠΟΕΛ, που πριν από τη διακοπή ο κόσμος έβραζε με τις εμφανίσεις αλλά και τα αποτελέσματα των γαλαζοκιτρίνων, που έφεραν και το ντου των πορτοκαλί στον Αρχάγγελο με αποτέλεσμα η προπόνηση να αναβληθεί για το βράδυ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποχωρεί από την Μπράγκα και ψάχνει το... λιμάνι του ο Καζού

Όπως και να έχει, ο Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν είδε τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα να τίθενται στη διάθεσή του την τελευταία στιγμή, με τη διακοπή να δίνει πολύτιμο χρόνο τόσο στον ίδιο όσο και στους νέους ποδοσφαιριστές για να εγκλιματιστούν έστω μερικές μέρες στην ομάδα.

Από την άλλη, ο Νορβηγός τεχνικός, έχει μπροστά του μια εβδομάδα για να προσπαθήσει να περάσει μερικά πράγματα στο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων μέσα από τις προπονήσεις. Το πιο σημαντικό στοιχείο μέσα από αυτά είναι πως ο 54χρονος τεχνικός, είχε το χρόνο αν μη τι άλλο με το μέρος του ούτως ώστε να χτυπήσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του.

Το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται και ούτε η ποιότητα χάνεται. Αλλού είναι τα πράγματα τα οποία κρατούν τον ΑΠΟΕΛ μακριά από το να αποδώσει και εκεί πρέπει να δείξει πραγματικά την αξία του ο Ίνγκεμπρικσεν. Τα υπόλοιπα, καλό ποδόσφαιρο, αποτελέσματα και νίκες θα έρθουν με την πάροδο του χρόνου και αφού καταφέρει να εκπέμψει υγεία από μέσα ο ΑΠΟΕΛ.
 

Όσο αφορά τα μεταγραφικά, θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση για τον Μπιόρν Σιγκούρνταρσον, με τον Ρομάν Μπέζιακ να είναι περιττός πλέον στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων.

Πέρα τούτου ο μεταγραφικός σχεδιασμός πλέον αρχίζει να χτυπάει κόκκινο, αφού οι πρωταθλητές είναι στο ψάξιμο ακραίου αμυντικού αφού εκεί έμεινε μόνο ο Νικόλας Ιωάννου.

Ο Σάββας Γκέντσογλου, είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Αρχάγγελο, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από Κύπρο πλευρά, χωρίς όμως να γίνεται κάτι επίσημο.
 
Δύσκολο να προχωρήσει, καθώς οι δυο πλευρές δεν έχουν βρει ακόμη τη χρυσή τομή για την αποζημίωση του ποδοσφαιριστή, με την αποχώρησή του να θεωρείται σίγουρη.
 

Όσο αφορά την τέταρτη μεταγραφική προσθήκη, οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις με τις επιλογές να είναι αρκετές. Αφαίρεση Κύπριου ποδοσφαιριστή και προσθήκη άλλου, αποχώρηση ή πώληση ποδοσφαιριστή ή προσθήκη παίκτη από τον κατάλογο β΄.

Ένα από αυτά τα σενάρια πρέπει να τεθεί σε λειτουργία αφού η προσθήκη αριστερού μπακ θεωρείται επιτακτική ανάγκη.
Όποιο σενάριο και αν επιτευχθεί μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία