Σε ανοικτή ζώνη τα ντέρμπι της Cablenet με καθυστέρηση δέκα λεπτών

Σε ανοικτή ζώνη θα μεταδοθούν τελικά και οι αγώνες της Cablenet, λόγω των μέτρων που λήφθηκαν μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Κύπρο. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η τηλεοπτική πλατφόρμα, τα παιχνίδια (ΑΠΟΕΛ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ 13/3, ΠΑΦΟΣ vs ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 14/3 και ΑΝΟΡΘΩΣΗ vs ΟΜΟΝΟΙΑ 21/3) που είναι προγραμματισμένα να μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια cablenetsports1HD ή/και cablenetsports2HD, θα μεταδοθούν και σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη, με χρονοκαθυστέρηση δέκα λεπτών. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μερκής για κεκλεισμένων: Δυστυχώς δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα
 
Αναλυτικά η ενημέρωση της Cablenet:
 
Η Cablenet, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης σαν οργανισμός, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες των Κρατικών Υπηρεσιών για την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων. Σε μία τόσο ιδιάζουσα περίοδο με όλες τις προσπάθειες για προστασία του κοινού από τον κορονοϊό (COVID-19), η εταιρεία έλαβε την απόφαση να διαθέσει τα τρία παιχνίδια του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, των οποίων κατέχει τα δικαιώματα και τα οποία θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών στις επόμενες δύο αγωνιστικές, σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη.
 
Ως εκ τούτου, τα παιχνίδια (ΑΠΟΕΛ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ 13/3, ΠΑΦΟΣ vs ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 14/3 και ΑΝΟΡΘΩΣΗ vs ΟΜΟΝΟΙΑ 21/3) που είναι προγραμματισμένα να μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια cablenetsports1HD ή/και cablenetsports2HD, θα μεταδοθούν και σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη, με χρονοκαθυστέρηση δέκα λεπτών, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες των μεγαλύτερων κυπριακών ομάδων από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού τους.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη μετάδοση των συγκεκριμένων αγώνων θα γνωστοποιηθούν πολύ σύντομα.
 
Η Cablenet λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις τελευταίες ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αρμόδιων Κυπριακών Αρχών, σχετικά με την εκτίμηση εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19) και παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή πρόληψη για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης που βιώνουμε. Η ασφάλεια του προσωπικού μας, των Συνδρομητών μας, των πολιτών αλλά και του τόπου γενικότερα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος