Αγγλικά σκορ και 18 γκολ σε τρία φιλικά-Νίκες για Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ, «Χ» η ΑΕΚ

Εντυπωσιακά από άποψη θεάματος, ήταν τα φιλικά που ξεκίνησαν στις 19:00, αφού σε τρία παιχνίδια, σημειώθηκαν συνολικά 18 γκολ.
 
Ο ΑΠΟΕΛ, δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο με 2-3. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Χάνι άνοιξε το σκορ για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Σαμπίνια να ισοφαρίζει στο 30’ για τον Ολυμπιακό. Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιάκολις έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους γαλαζοκίτρινους, ενώ ο νεαρός Ανδρέας Κατσαντώνης στο 56’ με πέναλτι έκανε το 1-3.
 
Στο 76ο λεπτό, ήταν η σειρά του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού Βαν Κέσσελ να σκοράρει και να διαμορφώσει το 2-3 για τον Ολυμπιακό.
 
Στο Τσίρειο στάδιο, ο Απόλλωνας σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Άρη, με τα τέσσερα από τα πέντε γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Ο Μπένσοπ, με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους πέτυχε το 1-0 και ο Μάρκοβιτς στο 3ο λεπτό της επανάληψης έγραψε το 2-0.
 
Απ’ εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση το νέο αίμα των γαλάζιων της Λεμεσού. Στο 57’ ο Πίττας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-0 πέτυχε ο Οικονομίδης στο 66’ και στο 78', ο Προκοπίου ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για τον Απόλλωνα.
 
Στο πιο χορταστικό παιχνίδι της ημέρας, ΑΕΚ και Καρμιώτισσα εξήλθαν ισόπαλες 4-4, στο ΑΕΚ Αρένα.
 
Οι δύο ομάδες έδειξαν από την αρχή τις ορέξεις τους, αφού στο 3’ ο Ρόμο πέτυχε το 0-1 για την Καρμιώτισσα, με τον Ράσπα να απαντά για την ΑΕΚ δύο λεπτά αργότερα, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καρμιώτισσα πέτυχε το 1-3, με γκολ των Φράγκου στο 52’ και Ρόμο στο 61’. Η ΑΕΚ δεν πτοήθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε ένα δίλεπτο, δια ποδός Ακοράν στο 68’ και Τρισκόφσκι στο 70’. Το 3-4 για την ομάδα των Πολεμιδιών πέτυχε ο Χατζηβασίλης, ενώ το τελικό 4-4 ήρθε μετά από εκτέλεση πέναλτι του Ιβάν Τρισκόφσκι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή