Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αποκάλεσε αδελφό του τον Πετρίδη ο Καραβίδας-Η διπλωματική απάντηση για Ουζόχο

  15/09/2020 21:41
Αποκάλεσε αδελφό του τον Πετρίδη ο Καραβίδας-Η διπλωματική απάντηση για Ουζόχο

Αποκάλεσε αδελφό του τον Πετρίδη ο Καραβίδας-Η διπλωματική απάντηση για Ουζόχο

  15/09/2020 21:41

Την σχέση του με τον Πρόδρομο Πετρίδη, κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου, μετά την απάντηση που έδωσε στους ισχυρισμούς του Σταύρου Παπασταύρου, ότι ζήτησε 200 χιλιάδες ευρώ μαύρα, για να διευθετήσει την μεταγραφή του Φράνσις Ουζόχο στην Ομόνοια.

Μιλώντας στον «Active», ο Κώστας Χριστοδούλου, αφού ερωτήθηκε αν η φιλία του με τον Πρόδρομο Πετρίδη ξεκίνησε από το ποδόσφαιρο, είπε πως «κάτι που δεν ξέρει κανείς, είναι ότι εγώ με τον Πρόδρομο Πετρίδη γνωριστήκαμε όταν είχα το πρώτο μου εστιατόριο στον Άγιο Δομέτιο, πριν καν μπω στο ποδόσφαιρο, διότι πήγαινα και αγόραζα μανιτάρια από το εργοστάσιο του. Όμως, κοιτάξετε τα αποτελέσματα της Δόξας με τον ΑΠΟΕΛ. Από καμία ομάδα δεν πήρε τόσους πολλούς βαθμούς η Δόξα στην ιστορία της όσους από τον ΑΠΟΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επανήλθε ο Καραβίδας, στήνει στον τοίχο τον Παπασταύρου-«Δεν τον γνώρισα ποτέ»

Ερωτήθηκε επίσης και για το αν προτίμησε να πάρει ένα ποδοσφαιριστή στον αδελφικό του φίλο, παρά στην Ομόνοια και απάντησε λέγοντας «να σε θυμίσω κάτι; Τελικός κυπέλλου ΑΕΛ-Πέγεια το 2009. Από τους 22 ποδοσφαιριστές που ήταν στο γήπεδο, οι 18 ήταν της εταιρείας μου. Οκτώ της εταιρείας μου ήταν στην Ομόνοια, όταν η Ομόνοια έκανε εξαιρετική πορεία. Να μην ευλογώ τα γένια μου, ο κόσμος ξέρει τι έκανε ο “Καραβίδας” στο ποδόσφαιρο. Για κάποιους που θέλουν να δουν, το βλέπουν. Αυτοί που δεν θέλουν δεν το βλέπουν».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χριστοδούλου, είχε αναφερθεί προηγουμένως στα λεγόμενα του Σταύρου Παπασταύρου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ήρθα σε επαφή με τον Παπασταύρου για κανέναν Ουζόχο, δεν τον εκπροσωπώ τον εν λόγω παίκτη. Μίλησε δύο φορές και δημιούργησε πολλά προβλήματα. Μίλησε για τιμοκατάλογους, μίλησε για μαύρα χρήματα. Υπήρχαν εργοδοτούμενοι της Ομόνοιας όταν έγινε συγκεκριμένη συζήτηση και ήταν μπροστά στο φιλικό με την Ομόνοια. Οδηγείται σε λάθος μονοπάτια ο Παπασταύρου. Δεν τον είδα ποτέ, δεν τον γνώρισα, δεν το επιδίωξα. Και δικαιώθηκα. Ήταν στις διασκέψεις, αλλά δεν μίλησα μαζί του. Έχει υποπέσει σε μεγάλη γκάφα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας