Ραντεβού με το όνειρο για την Ομόνοια-Παίζει τα ρέστα της για είσοδος σε ομίλους

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της βρίσκεται η Ομόνοια, η οποία αγωνίζεται στις 18:00, στο στάδιο ΓΣΠ, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα αγώνα «ο θάνατός σου η ζωή μου».
 
Οι πράσινοι, σε περίπτωση πρόκρισης θα εξασφαλίσουν για πρώτη φορά θέση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα έχουν την ευκαιρία απέναντί στον Ολυμπιακό Πειραιώς, να διεκδικήσουν την είσοδό τους, στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Για να βρει όμως απέναντί της τον Ολυμπιακό Πειραιώς, θα πρέπει να περάσει από το υψηλό, αλλά όχι ανυπέρβλητο εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος έχει τεράστια παρακαταθήκη στην διοργάνωση και θέλει να επαναλάβει τον περσινό του άθλο, όταν έφθασε στους «32» της διοργάνωσης.
 
Ο Χένινγκ Μπέργκ, που θα έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα του για την αναμέτρηση, δήλωσε στην διάσκεψη Τύπου, ότι ο αντίπαλος δεν έχει αδύνατα σημεία, μια δήλωση που προκάλεσε έκπληξη σε όσους βρίσκονταν στο χώρο, αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν τις δηλώσεις του Νορβηγού προπονητή.
 
Σίγουρα, ο κ. Μπεργκ έχει εντοπίσει τα τρωτά σημεία του αντιπάλου και δούλεψε στις αδυναμίες που εντόπισε, ωστόσο επέλεξε να εκφραστεί με τον συγκεκριμένο τρόπο, είτε για να μην ανοίξει τα χαρτιά του, είτε για να έχει σε πλήρη εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.
 
Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε ότι για να έχει ελπίδες η ομάδα του, πρέπει να σταθεί πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι και να έχουν σωστή
οργάνωση.
 
Οι Σέρβοι, έχουν εξαιρετικό ρόστερ και από την μέση και μπροστά είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι, όπως είναι ο Μποάτσι, με παραστάσεις από το ιταλικό πρωτάθλημα και ο Τομανε, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Σάμσουνσπόρ, αλλά θα αποχωρήσει από την σερβική ομάδα, μετά τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια.
 
Στα θετικά για την Ομόνοια, το γεγονός ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό αγώνα στην έδρα της, μετά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Αραράτ και Λέγκια Βαρσοβίας.
 
Η πρόβλεψη της ενδεκάδας
Ο Χένινγκ Μπεργκ, στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην Κύπρο, απέδειξε πολλές φορές ότι τραβά άσους απ’ το μανίκι του και δεν αποκλείεται αύριο να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα.
 
Σίγουρη, είναι η θέση του Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια, όπως και των Λανγκ και Λούφτνερ στο κέντρο της άμυνας. Για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, θέση βασικού διεκδικούν επί ίσοις όροις οι Χούμποτσαν και Μαυρίας, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Λέζιακς.
 
Στο κέντρο, ο Βίτορ Γκόμεζ θα επανέλθει στην ενδεκάδα, μετά τον χρόνο ξεκούρασης που πήρε στον αγώνα με την Ανόρθωση, ενώ παρτενέρ του θα είναι ο Ζόρντι Γκόμεθ. Τη θέση του δεν χάνει ούτε ο Τιάγκο, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τον επιθετικό.
 
Έκπληξη πιθανότατα να υπάρξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον νεαρό Λοΐζου, να παίρνει τη θέση του Μποτεάκ, ο οποίος έχει σηκώσει μεγάλο βάρος στη φετινή σεζόν, ενώ δεξιά τη θέση διεκδικεί ο Παπουλής και ο Ασάντε. Γρίφος είναι η θέση στην επίθεση αφού η παρουσία του Σένε στον αγώνα με την Ανόρθωση, ίσως του δώσει φανέλα βασικού, εκτός κι αν ο Χένινγκ Μπεργκ επιλέξει τον Ντούρις λόγω εμπειρίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία