Εμβολιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και της ΑΕΛ

Το δικό τους μήνυμα για την ανάγκη εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, έστειλαν σήμερα ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, οι οποίοι βρέθηκαν το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού.

Συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές και τέσσερα άτομα από το τεχνικό team του Απόλλωνα, καθώς και τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, εμβολιάστηκαν το πρωί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι είναι υποχρέωση όλων, μέσα από τον εμβολιασμό, «να προστατέψουν τους συμπολίτες μας».

Οι ποδοσφαιριστές είναι και αυτοί μέρος της κοινωνίας και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα, είπε, έτσι ώστε «να ξαναγεμίσουν οι εξέδρες, να επανέλθει ο παλμός στα βουβά γήπεδα, που τους τελευταίους μήνες ήταν ένας ακόμα αντίπαλος των ποδοσφαιριστών».

Ευχήθηκε, επίσης, μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία των δυο Λεμεσιανών ομάδων, να δοθεί το μήνυμα στους πολίτες να εμβολιαστούν, το συντομότερο δυνατό, «έτσι ώστε η πολιτεία να έχει την ευχέρεια να δώσει τη συγκατάθεση της, να ανοίξουν τα γήπεδα, για να επιστρέψει ο κόσμος».

Σε παρατήρηση ότι η πανδημία απέδειξε ότι ο κόσμος είναι ο 12ος παίχτης μιας ομάδας, ο Φανούριος Κωνσταντίνου είπε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα λαοφιλές άθλημα και δεν έχει αξία να αγωνίζονται 22 ποδοσφαιριστές σε ένα άδειο γήπεδο, «αφού ουσιαστικά είναι μια επαγγελματική διεκπεραίωση για τους ίδιους, χωρίς να δίνουν χαρά στον κόσμο, ο οποίος σαφέστατα ομορφαίνει το άθλημα».

Εξάλλου σε δήλωση του, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Χάρης Μαυρίας είπε ότι είναι σημαντικό να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος για να προφυλαχθεί από τον ιό και τόνισε ότι, σε όλους τους ποδοσφαιριστές έχει λείψει ο παλμός στα γήπεδα.

«Θέλουμε όλοι πάρα πολύ να ζήσουμε αυτό που ζούσαμε πριν με τον κόσμο στα γήπεδα, για αυτό καλό είναι όλοι μας να κάνουμε το εμβόλιο, έτσι ώστε οι κερκίδες να είναι γεμάτες και όλοι μαζί να ξαναζήσουμε επιτυχίες και να πανηγυρίσουμε ξανά όπως παλιά», συμπλήρωσε.

Από πλευράς ΑΕΛ δεν έγιναν οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»