Η θέση του Ολυμπιακού για Σαρφό και τις φημολογίες για Γιάννη Πετράκη

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος τους για τον Γιάννη Πετράκη, ενώ τοποθετείται και για το θέμα του Σαρφό, ο Ολυμπιακός.

Σε δηλώσεις του, στον Super Sport FM, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ για το θέμα του Γιάννη Πετράκη, είπε πως «απαγορεύεται να βρισκόμαστε με φίλους; Επειδή ήρθε ο άνθρωπος να δει τον γιο του στην Κύπρο και επειδή βρεθήκαμε, σημαίνει ότι είναι υποψήφιος για τον πάγκο; Ούτε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα δεν έγινε. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε προφορική συμφωνία με τον Τούτιτς, η ιστοσελίδα θα έπρεπε να σκεφτεί πολλές φορές για να το γράψει. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έδωσε τον λόγο, του δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Εγώ θεωρώ αστείο το δημοσίευμα».

Σε ότι αφορά το μέλλον των Σαμπίνια και Ντιάν, σημείωσε πως «έχουμε καταθέσει πρόταση ανανέωσης. Ο Μανρίκε μας ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει αλλού, έτσι αυτόματα υπάρχει η ανάγκη για εξεύρεση αριστερού μπακ. Αν αύριο είναι αρνητική η απάντηση των Σαμπίνια και Ντιαγκνέ, ταυτόχρονα θα έχουμε ανάγκη για ενίσχυση και στην άμυνα. Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού για ψάξιμο κεντρικού αμυντικού».

Σε σχέση με τον Σαρφό, σημείωσε ότι «είναι απλά τα πράγματα, αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι παίκτης του Ολυμπιακού, για να μεταγραφεί σε όποια άλλη ομάδα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει συγκεκριμένο ποσό».

Τόνισε εξάλλου πως «έχουμε ενημερωθεί ότι το ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται και θέλει τον παίκτη. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αν καταβληθεί συγκεκριμένο ποσό από τον ΑΠΟΕΛ, τότε θα πάει με τη νέα του ομάδα. Αν όχι, νομικά είναι παίκτης του Ολυμπιακού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής