Μίλησε για την αποβολή του Γουήλερ ο Σωφρόνης

Στην φάση της αποβολής του Χρίστου Γουήλερ στο 52' στάθηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε πως «συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη δίκαιη και καθαρή νίκη. Ξέραμε πολύ καλά ότι έπρεπε να αντιδράσουμε μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Άρη. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλα γκολ, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Θέλω να ξαναδώ τη φάση της αποβολής. Ξεκάθαρα ο Χρίστος μου είπε ότι βρήκε μπάλα. Συγχαρητήρια ακόμα μια φορά στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Είναι μόνο τρεις βαθμοί".

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως «τα παιδιά στο πρώτο μέρος έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Είναι κρίμα για τον Μορέιρα γιατί ήταν πολύ ενεργός, μας βοήθησε με την ταχύτητα του. Έχουμε δυο βδομάδες, ελπίζω να βρίσκεται μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι. Θα αξιολογήσουμε τον τραυματισμό τις επόμενες μέρες".

Σε ερώτηση για το εάν μπήκε περισσότερη πίεση μετά την ήττα από τον Άρη είπε πως «γι' αυτό είμαστε εδώ. Η πίεση θα υπάρχει. Αν δεν θέλουμε αυτή τη δουλειά, να μην την κάνουμε. Σίγουρα θα κάνουμε λάθη, δεν νομίζω να είμαστε τέλειοι. Αν ήμασταν τέλειοι θα ήμασταν σε άλλη χώρα, σε πιο ψηλό επίπεδο».

Για το ντεμπούτο του Τάσου Δώνη, ο Αυγουστή είπε ότι «έχει τα στοιχεία που μου αρέσουν σαν προπονητής. Είναι εκρηκτικός, γρήγορος, ξέρει να διαβάσει το παιχνίδι. Είναι στοιχεία που μας αρέσουν και γι' αυτό βρίσκεται εδώ».

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)