«Κάποιοι ήταν υπέρμαχοι των Κύπριων διαιτητών και ο Απόλλωνας έχασε τίτλους»

Έντονη αντίδραση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου, αναφορικά με τις δηλώσεις του Μίλοραντ Μάζιτς, αλλά και τη διαιτησία.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη κούραση από το δύσκολο πρόγραμμα και τις πολλές απουσίες. Η ομάδα είχε μια πολύ καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Δεν κινδυνέψαμε πλην μιας περίπτωσης στην επανάληψη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κρατάμε την αντίδραση της ομάδας και τη στήριξη του κόσμου και προχωράμε. Μας στεναχωρεί που δεν κάναμε το απόλυτο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε στην 1η θέση, έχουμε ξοδέψει δυο παιχνίδια στη φάση των ομίλων και πλέον».

Για το γκολ της Νέας Σαλαμίνας ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα είπε πως «η φάση για μας δεν πέρασε τη γραμμή, ουσιαστικά στερηθήκαμε δυο βαθμούς. Από εκεί και πέρα κρίνοντας τη γενικότερη διαιτησία του κ. Φωτίου, ήταν μια ικανοποιητική διαιτησία».

Για τη διαιτησία πρόσθεσε ότι «ήταν χειρότερα με τους έμπειρους διαιτητές. Οι ξένοι που έρχονται είναι βοηθητικοί προς τους νεαρούς Κύπριους. Εννοείται ότι πρέπει να έρχονται ξένοι και να πλαισιώνουν τους Κύπριους. Όταν φωνάζαμε εμείς για ξένους κάποιοι άλλοι ήταν υπέρμαχοι των Κύπριων διαιτητών, με αποτέλεσμα ο Απόλλων να χάσει τίτλους. Δεν μπορούμε να εξισώνουμε κάποιους που έκαναν 4-5 παιχνίδια στην Α' Κατηγορία με κάποιους που έκαναν μια ολόκληρη καριέρα και καταδίκασαν ομάδες. Αυτό που μας ενοχλεί ως Απόλλων είναι αυτή η λαϊκή εξέγερση λες και τώρα υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τη διαιτησία. Δεν είδα το 2014, το 2015, το 2016 να γίνεται τέτοια φασαρία με τη διαιτησία».

Για τις δηλώσεις Μάζιτς περί απειλές παραγόντων σε διαιτητές είπε πως «αυτό είναι το κακό του κ. Μαζίτς. Έπρεπε να δώσει ονόματα ή να μην κάνει αυτές τις δηλώσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)