ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιές, φωτοβολίδες σε οχήματα και πέτρες στη μέση του δρόμου-Πεδίο μάχης έξω από το ΓΣΠ

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ενώ είναι η χρονιά που επιστρέφουν οι οργανωμένοι οπαδοί στα γήπεδα μετά από τα τελευταία χρόνια αποχής λόγω της κάρτας φιλάθλου, σημειώθηκαν ξανά νέα έκτροπα μετά το ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Δυο βδομάδες μετά τα επεισόδια στην Αρένα μεταξύ οπαδών της Σαλαμίνας και της ΑΕΚ, βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές με τα νέα παρατράγουδα που σημειώθηκαν έξω από το ΓΣΠ το βράδυ της Κυριακής.

Λίγο πριν το ντέρμπι, η κάθοδος των ΑΕΛιστών στο γήπεδο προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος, ενώ κάποιοι οπαδοί σύμφωνα με φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, άναψαν φωτοβολίδες στον αυτοκινητόδρομο. Μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί της ΑΕΛ άρχισαν τα έκτροπα, θέτοντας διαδοχικές φωτιές, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, να τρέχει για την κατάσβεσή τους.

 
 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι φωτιές τέθηκαν σε παρακείμενα χωράφια, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι πυρκαγιές επεκτάθηκαν σε οχήματα, με τον αριθμό αυτή τη στιγμή να παραμένει άγνωστος. Επίσης, από θαύμα, για άλλη μια φορά, φαίνεται να αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού ξέσπασε φωτιά σε εν κινήσει όχημα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η φωτιά ξέσπασε από ρίψη φωτοβολίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Επεισόδια με οπαδούς έξω από το ΓΣΠ-Φωτιά σε εν κινήσει όχημα

 

 

Eπίσης, βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει οπαδούς να βρίσκονται στη μέση του αυτοκινητόδρομου και να ρίχνουν πέτρες προς την αντίθετη κατεύθυνση, την ώρα που υπάρχουν διερχόμενα οχήματα.

  

 

 

Σημειώνεται, πως μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν προβαίνει σε οποιαδήποτε ενημέρωση σε σχέση με τα επεισόδια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν σημειωθεί τα έκτροπα. 

 
   
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)