«Η ευθύνη βαραίνει όλους όσους είμαστε εδώ, Οφείλουμε μια μεγάλη απολογία»

Απογοητευμένος ο υπηρεσιακός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μάκης Σεργίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης των γαλαζοκιτρίνων, κόντρα στην Καρμιώτισσα. 

«Ένα δύσκολο βραδύ για μας, με ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το κακό σερί που έχουμε εντός έδρας. Εμφανίσαμε όμως τις ίδιες παθογένειες. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα. Κάναμε πέντε αλλαγές. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερο, κάτι που δεν μπόρεσε να γίνει. Η ευθύνη βαραίνει όλους όσους είμαστε εδώ. Οφείλουμε μια μεγάλη απολογία στον κόσμο. Πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα. Με την έλευση του νέου προπονητή ελπίζω η ομάδα να πάρει το δρόμο της».

«Η ομάδα μπήκε με διάθεσή για να καταφέρει από ένα σημείο και μετά δυσκολευτήκαμε να δημιουργήσουμε. Όσο περνάει ο χρόνος, περνάει το στοιχείο της νευρικότητας».

Σε ερώτηση εάν μίλησε με τον κύριο Μιλόγεβιτς είπε πως «δεν έχουμε έρθει σε επικοινωνία με το νέο προπονητή. Νομίζω αυτό θα γίνει πολύ σύντομα. Ένας νέος προπονητής σαφώς μπορεί να βάλει τα δικά του στοιχεία και να φέρει την αλλαγή».

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος έκανε μία σύντομη παρέμβαση στην διάσκεψη Τύπου του Σεργίδη, έπειτα από την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ (0-0) με την Καρμιώτισσα για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Kατά τη διάρκεια της ερώτησης, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνο παρενέβη και είπε πως «ο κ. Μιλόγεβιτς δεν ήθελε να συναντηθεί με κανέναν, θα συναντηθεί αύριο από νωρίς».

Στη συνέχεια ο Μάκης Σεργίδης πρόσθεσε πως  Είναι μια καινούργια ομάδα, προσπάθησε να κτιστεί εν μέσω μιας σύντομης προετοιμασίας. Κάποια παιδιά ΄ήρθαν καθυστερημένα. Κάποιοι παίκτες κλειδιά είχαν τραυματισμούς που ήταν σοβαροί για μας. Όλα αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Σημασία έχει ότι οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Ελπίζουμε η έλευση του νέου προπονητή να αλλάξει την εικόνα της ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)