Συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου τα παρατράγουδα με τους οπαδούς στο Τσίρειο

Συνεχίστηκαν εκτός γηπέδου τα έκτροπα στο Τσίρειο στάδιο, μετά τα όσα έλαβαν χώρα εντός γηπέδου στο 23’, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου.  

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπος της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, μετά τη λήξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το στάδιο, με οπαδούς των δύο ομάδων να ρίχνουν αντικείμενα προς τα μέλη της Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του στη Cytavision, ο κ. Βασιλείου ανέφερε πως «πριν την έναρξη του αγώνα μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να μπει με τη βία στο γήπεδο. Τους απωθήσαν οι επιτηρητές. Στο 22΄ με 23’ μπήκε αριθμός οπαδών και των δύο ομάδων εντός αγωνιστικού χώρου», προσθέτοντας ότι τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν και συνέλαβαν έναν 23χρονο και 17χρονο οπαδούς του Απόλλωνα, όπως επίσης και έναν 25χρονο οπαδό του ΑΠΟΕΛ».

Ο 25χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ, αφού ενεπλάκη στα επεισόδια τραυματίστηκε. Όπως είπε ο κ. Βασιλείου ο νεαρός οπαδός μεταφέρθηκε σε κλινική για εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρίνος, έχει εκδορές και εκχυμώσεις και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΑΔΕ Λεμεσού ανέφερε πως έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα και θα αξιολογηθούν κλειστά κυκλώματα και ενδεχομένως να γίνουν και άλλες συλλήψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)