Έντονη αντίδραση ΑΕΚ-«Θα θρηνήσουμε θύματα και η Αστυνομία θα είναι συνυπεύθυνη»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ, στον απόηχο της επίθεσης που δέχθηκε το οίκημα του σωματείου της νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, από ομάδα κουκουλοφόρων. Η ΑΕΚ τονίζει την ανάγκη να αναλάβει, επιτέλους, η Αστυνομία τις ευθύνες της και να συλλάβει τους γνωστούς-αγνώστους, προειδοποιώντας ότι «θα θρηνήσουμε θύματα και θα είναι συνυπεύθυνη για αυτό».

Όπως αναφέρει η ΑΕΚ, «ομάδα 30-40 ατόμων, ούτω καλούμενοι οργανωμένοι φιλάθλοι, που με τις πράξεις τους προσβάλουν την ιστορία του Σωματείου τους, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα, εισέβαλαν στον χώρο στάθμευσης του Σωματείου μας, όπου βρίσκεται το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων, του οποίου έσπασαν τα τζάμια, έριξαν μέσα μολότοφ και έβριζαν τους παρακείμενους θαμώνες του Σωματείου».

«Για καλή μας τύχη ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ήταν κλειστός. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι ενέργειες και πράξεις των κουκουλοφόρων έχουν πλήρως καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης», διευκρινίζει το σωματείο στην ανακοίνωση.

Καταληκτικά, η ΑΕΚ υπέδειξε πως «η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και η Αστυνομία επιτέλους θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να συλλάβει τους γνωστούς-αγνώστους, καθότι θα θρηνήσουμε θύματα και θα είναι συνυπεύθυνη για αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7.20μ.μ. χθες, περίπου 30 άγνωστα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη, προσέγγισαν πεζοί την πίσω πλευρά του υποστατικού, όπου με τη χρήση ροπάλων, πετρών και άλλων αντικειμένων έσπασαν έξι παράθυρα και πόρτες του εν λόγω υποστατικού. Ακολούθως φέρονται να έριξαν κροτίδα εντός του υποστατικού και να τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Παράλληλα, διενεργήθηκαν περιπολίες στην γύρω περιοχή, για εντοπισμό των δραστών, οι οποίες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με ρόπαλα και πέτρες η εισβολή των κουκουλοφόρων στο σωματείο της ΑΕΚ-Έριξαν κροτίδα

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...