Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο σε 34χρονο για τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Σαλαμίνα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή σε 34χρονο άνδρα ο οποίος παραδέχθηκε κατηγορίες που αφορούν συμμετοχή σε οχλαγωγία και είσοδο σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου, αδικήματα που έγιναν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Νέας Σαλαμίνας στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο γήπεδο ΑΕΚ Αρένα.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας αναφέρει ότι «το Δικαστήριο επέβαλε στον 34χρονο χρηματικό πρόστιμο ύψους 700 ευρώ, απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους για 7 μήνες από σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ενώ κατά τη διεξαγωγή των αγώνων της ΑΕΚ Λάρνακας θα παρουσιάζεται στον κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα». 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης τα επεισόδια σημειώθηκαν πριν και μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΑΕΚ – Νέας Σαλαμίνας στο γήπεδο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2022. Τα επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων και χρειάστηκε η παρέμβαση αντιοχλαγωγικών ομάδων της Αστυνομίας για αποκατάσταση της τάξης.

Όπως είπε ο κ. Χατζηγιασεμή «για τα επεισόδια συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα ηλικίας 32 και 34 ετών, τα οποία δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες και το Δικαστήριο όρισε την 9η Δεκεμβρίου, ως ημερομηνία για έναρξη της εναντίον τους ακροαματικής διαδικασίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)