Αποθέωσε τον Μπεργκ και μίλησε για το μέλλον του ο Βαλακάρι

Mε τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον προπονητή του Χένινγκ Μπεργκ, ο ποδοσφαιριστής της Πάφο, Όνι Βαλακάρι.   

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o Φινλανδός άσος ανέφερε πως μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, από την πρώτη μέρα που ήρθαν οι νέοι ιδιοκτήτες στην Πάφο.

Για το ντέρμπι με τον Άρη ανέφερε πως «είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Όπως το βλέπουν όλοι, παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο. Θα παίξουμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση».

Για τη φετινή πορεία της Πάφου πρόσθεσε ότι «ειλικρινά πίστευα στην ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες. Έχουμε κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Μας αξίζει εκεί που είμαστε. Μένουν πολλά παιχνίδια και έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά να κάνουμε».

Για τον προπονητή του είπε ότι «η συνεργασία μου μαζί του είναι πάρα πού καλή. Μαζί του νιώθω ότι εξελίχθηκα και πήγα στο επόμενο στάδιο. Είναι φανερή η πρόοδος της ομάδας. Είμαστε μια ομάδα που ξέρουμε τους ρόλους μας ο καθένας. Πιστεύουμε στο σύστημα και έχουμε αυτοπεποίθηση με τον Μπεργκ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη μέρα που ήρθαν οι ιδιοκτήτες. Αξίζει στον κόσμο. Εμείς έχουμε άλλη νοοτροπία. Βλέπουμε κάθε επόμενο παιχνίδι και κάθε επόμενη προπόνηση. Δεν βλέπουμε κάτι περισσότερο. Αυτό είναι το κλειδί. Αυτό μας έφερε μέχρι εδώ. Έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και όραμα. Έβαλαν ψηλά τον πήχη. Δεν είναι εύκολο. Βελτίωσαν το κλαμπ σε κάθε τομέα. Υπάρχει πρόοδος παντού. Η ομάδα είναι σε καλά χέρια και έχει λαμπρό μέλλον».

Για το μέλλον του ο Όνι Βαλακάρι ανέφερε πως «όλα είναι ανοιχτά. Η Πάφος με στήριξε. Εξελίχθηκα και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Ήρθα αγόρι και έγινα άνδρας αυτά τα τέσσερα χρόνια. Έχω στόχους και όνειρα όπως κάθε παίκτης. Η Πάφος ανέβηκε επίπεδο μπορεί να μου δώσει την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στο τώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)