Πόρισμα 500 σελίδων για τρία παιχνίδια-Έρευνα για πιθανή χεριραγώγηση αγώνων

Πόρισμα πέραν των 500 σελίδων με ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό για τους αγώνες καλαθόσφαιρας ΕΝΑΔ- ΑΠΟΕΛ, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ, παρέλαβε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.  

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, διορίστηκε χθες κατόπιν αυτεπάγγελτης απόφασής ερευνώντας λειτουργός, ο δικηγόρος Χαρίλαος Χρυσάνθου, για έρευνα σε σχέση με πιθανή χεριραγώγηση αγώνων και πιθανή διεξαγωγή προσυνεννοημένων αγώνων.

Σε ανακοίνωση της η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού μετά τη χθεσινή της συνεδρία ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  1. ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-22 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΚ.

Η Επιτροπή αναφέρει ότι παρέλαβε το Πόρισμα των Ερευνώντων Λειτουργών κ.κ. Μ. Μακλάσκυ και Κ. Σοφοκλέους. Το Πόρισμα αριθμεί πέραν των 500 σελίδων και συνοδεύεται από ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό. Η Επιτροπή θα προβεί σε μελέτη και αξιολόγηση του Πορίσματος και θα αποφασίσει σχετικά.

  1. ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΠ.

Η Επιτροπή διόρισε, χθες, κατόπιν αυτεπάγγελτης απόφασής της ημ. 22/11/22, Ερευνώντα Λειτουργό τον κ. Χαρίλαο Χρυσάνθου, δικηγόρο για διενέργεια έρευνας σε σχέση με πιθανή χειραγώγηση αγώνων και πιθανή διεξαγωγή προσυνεννοημένων αγώνων, πράξεις οι οποίες δυνατόν να οδηγούν σε διαβάθμιση ομάδων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα παίδων της ΚΟΠ. Συγκεκριμένα, η έρευνα θα αφορά τις κατηγορίες Κ14,Κ15,Κ16 και Κ17 τόσο της Ανώτατης όσο και της Επίλεκτης Κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)