Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Πόρισμα 500 σελίδων για τρία παιχνίδια-Έρευνα για πιθανή χεριραγώγηση αγώνων

  30/11/2022 12:56
Πόρισμα 500 σελίδων για τρία παιχνίδια-Έρευνα για πιθανή χεριραγώγηση αγώνων

Πόρισμα 500 σελίδων για τρία παιχνίδια-Έρευνα για πιθανή χεριραγώγηση αγώνων

  30/11/2022 12:56

Πόρισμα πέραν των 500 σελίδων με ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό για τους αγώνες καλαθόσφαιρας ΕΝΑΔ- ΑΠΟΕΛ, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ, παρέλαβε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.  

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, διορίστηκε χθες κατόπιν αυτεπάγγελτης απόφασής ερευνώντας λειτουργός, ο δικηγόρος Χαρίλαος Χρυσάνθου, για έρευνα σε σχέση με πιθανή χεριραγώγηση αγώνων και πιθανή διεξαγωγή προσυνεννοημένων αγώνων.

Σε ανακοίνωση της η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού μετά τη χθεσινή της συνεδρία ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  1. ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-22 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΚ.

Η Επιτροπή αναφέρει ότι παρέλαβε το Πόρισμα των Ερευνώντων Λειτουργών κ.κ. Μ. Μακλάσκυ και Κ. Σοφοκλέους. Το Πόρισμα αριθμεί πέραν των 500 σελίδων και συνοδεύεται από ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό. Η Επιτροπή θα προβεί σε μελέτη και αξιολόγηση του Πορίσματος και θα αποφασίσει σχετικά.

  1. ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΠ.

Η Επιτροπή διόρισε, χθες, κατόπιν αυτεπάγγελτης απόφασής της ημ. 22/11/22, Ερευνώντα Λειτουργό τον κ. Χαρίλαο Χρυσάνθου, δικηγόρο για διενέργεια έρευνας σε σχέση με πιθανή χειραγώγηση αγώνων και πιθανή διεξαγωγή προσυνεννοημένων αγώνων, πράξεις οι οποίες δυνατόν να οδηγούν σε διαβάθμιση ομάδων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα παίδων της ΚΟΠ. Συγκεκριμένα, η έρευνα θα αφορά τις κατηγορίες Κ14,Κ15,Κ16 και Κ17 τόσο της Ανώτατης όσο και της Επίλεκτης Κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας