Σενάρια για Μουρίνιο ή Αλέγκρι στον πάγκο με νέα ήττα του Ζιντάν

Ένα μεγάλο ρεκόρ κυνηγά ο ΑΠΟΕΛ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που κρατά για οκτώ χρόνια και έμοιαζε δύσκολο να επαναληφθεί και το οποίο αφορά τις οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. 

Το συγκεκριμένο ρεκόρ, κρατά από τη σεζόν 2012-13, όταν τότε ο ΑΠΟΕΛ είχε πετύχει οκτώ νίκες σε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια, που τον οδήγησαν τελικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εκείνη τη χρονιά. 

Έκτοτε, έφθασε κοντά να πετύχει το ίδιο και το 2017-18, ωστόσο σταμάτησε στις επτά νίκες, όσες έχει και αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, το οκτώ στα οκτώ, μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον ΑΠΟΕΛ, αφού την ερχόμενη αγωνιστική δίνει ντέρμπι κορυφής με την πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα Πάφο, στο Στέλιος Κυριακίδης. 

Εάν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να ισοφαρίσει εκείνο το ρεκόρ, θα ανέβει στην κορυφή και πλέον θα έχει στα δικά του πόδια την κατάκτηση του τίτλου, τον οποίο ψάχνει την τελευταία τριετία. 

Πάντως, το σερί των οκτώ συνεχόμενων νικών δεν είναι το μεγαλύτερο στην πρόσφατη ιστορία των γαλαζοκιτρίνων, αφού τη σεζόν 2008-2009, όταν και πάλι κατέκτησε τον τίτλο, είχε φθάσει στις δεκαέξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, από την 14η μέχρι την πρότελευταία αγωνιστική.

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος, αφού για άλλη μια αγωνιστική έδειξε αμυντική σταθερότητα και επιθετική υπεροπλία. 

Μπορεί πριν από κάποιες αγωνιστικές οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να ανησυχούσαν για το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν σκοράρει εύκολα, όμως στα τελευταία δύο παιχνίδια έδειξε ότι μπορεί να βρει λύσεις στο σκοράρισμα, τόσο απέναντι στην Ομόνοια, την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ, ενώ απέναντι στους ερυθρόλευκους σημείωσε άλλα τρία. 

Πλέον αυτό που μένει να διαφανεί είναι κατά πόσον ο ΑΠΟΕΛ θα διατηρήσει αυτή την ευχέρεια στο σκοράρισμα και στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ρωσία αναγνώρισε τα μέλη της FIFA που δωροδοκήθηκαν για το Μουντιάλ 2018
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεσαλώνει στη Μύκονο η πανέμορφη πρέσβειρα του Μουντιάλ της Ρωσίας
ΒΙΝΤΕΟ: Έκλαιγαν στο «αντίο» της εθνικής Γαλλίας οι Ρωσίδες εργαζόμενες του ξενοδοχείου
Μουντιάλ 2018: Ισως το πιο συναρπαστικό της ιστορίας!
Οι ποινές στους εισβολείς στον τελικό του Μουντιάλ!
Ραμί: «Το βράδυ της νίκης με την Αργεντινή άρχισα να κυνηγάω τους συμπαίκτες μου με πυροσβεστήρα»
ΒΙΝΤΕΟ: ʼναψε καπνογόνο ο Μόντριτς!
ΒΙΝΤΕΟ: O εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη πνίγεται στην αγκαλιά του Μπαπέ
ΒΙΝΤΕΟ: Τρολάρισμα Πογκμπά σε ʼγγλους με «It's coming home»
Από €400.000 θα πάρουν οι Γάλλοι διεθνείς (τα χαρίζει ο Μπαπέ)