Άρχισε να πηγαινοέρχεται το μπαλάκι της ευθύνης-Δείχνει επιτηρητές και άλλους αρμόδιους η Αστυνομία

Έντονος είναι ο απόηχος που άφησαν τα ντροπιαστικά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τσίρειο Στάδιο, στο αναβληθέν παιχνίδι μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ, με τις ευθύνες για ακόμη μια φορά να πηγαινοέρχονται. 

Όπως ανέφερε από πλευράς Αστυνομίας, ο εκπρόσωπος Τύπου, Χρίστος Ανδρέου, στην πρωινή ενημερωτική του ΡΙΚ, «έχουμε δώσει στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες που τα λένε όλα. Μερίδα οπαδών, είχαν προχωρήσει στην καταστροφή κερκίδας, αφαίρεσαν καθίσματα και έσπασαν το μπετόν. Όταν ακόμα βρίσκονταν οι παίκτες στο γήπεδο, άρχισαν να πετάνε αυτά τα αντικείμενα στο γήπεδο. Με αυτά τα δεδομένα κάναμε μια σύσκεψη με τους εκπρόσωπος των ομάδων και με τον διαιτητή και αναφέραμε τους προβληματισμούς μας, με αποτέλεσμα να υπάρξει συνολική απόφαση για αναβολή».

Κληθείς να σχολιάσει ο κ. Ανδρέου, πώς θα εντοπιστούν οι ύποπτοι αφού είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, απάντησε ότι, «αν όλοι αρμόδιοι προχωρούσαν να κάνουν τα καθήκοντα που έπρεπε να κάνουν, δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Και ξεκινώ από τον έλεγχο που γίνεται στις εισόδους και επίσης να γίνεται ταυτοποίηση με την κάρτα φιλάθλου. Έτσι θα ήταν πιο εύκολο και το έργο της Αστυνομίας. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Μάλιστα, όπως τονίστηκε από τον κ. Ανδρέου, «αυτή τη στιγμή έπρεπε να επικρίνονταν οι ανεγκέφαλοι οπαδοί».

Επιπρόσθετα, ερωτηθείς γιατί δεν είχε κλείσει τις κερκίδες και να συλλάβει τους χούλιγκαν η Αστυνομία, ο κ. Ανδρέου ξεκαθάρισε ότι αυτό ήταν αδύνατο. «Στις κερκίδες υπήρχαν παιδιά και αν ξεκινούσαν να ρίχνουν αυτά τα αντικείμενα στους αστυνομικούς, θα θρηνούσαμε θύματα. Παρά να τραυματίζονταν πρόσωπα αθώα, προτιμήσαμε να ακολουθηθούν αυτά που έγιναν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)