Αυτογκόλ Αστυνομίας στο Τσίρειο-Τρύπια τα μέτρα, κάθετος ο διαιτητής

Πρωτόγνωρα είναι τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε άλλη μια αγωνιστική, μετά τα απανωτά επεισόδια που σημειώθηκαν στις προηγούμενες, με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο να μυρίζει μπαρούτι.

Παρά το γεγονός ότι είχαν ανακοινωθεί εδώ και μέρες τα μέτρα που θα λαμβάνονται για το αιώνιο λεμεσιανό ντέρμπι, μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ και παρά το γεγονός ότι διαμηνύαν πως τα μέτρα θα ήταν δρακόντεια υπό τον φόβο επεισοδίων, εντούτοις για άλλη μια φορά οι αρμόδιοι αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έδειξαν πως η κάρτα φιλάθλου είναι μόνο για τα χαρτιά.

Και αυτό διότι, παρά τους υποτιθέμενους ελέγχους, οπαδοί κατάφεραν να περάσουν εντός του αγωνιστικού χώρου, μεγάλο αριθμό φωτοβολίδων και πέτρων, ενώ λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ρίχθηκαν πέτρες και διάφορα αντικείμενα.

Αποτέλεσμα, να δημιουργηθεί μια έκρυθμη κατάσταση, με τον διαιτητή να προχωρεί σε διαβουλεύσεις με την Αστυνομία, ζητώντας της να απαντήσει κατά πόσο είναι σε θέση να παρέχει ασφάλεια για τη διεξαγωγή του αγώνα, εκφράζοντας τη δυσφορία του για την κατάσταση που επικρατούσε στις κερκίδες, ενώ εμφανίστηκε κάθετος πως δεν θα ξεκινούσε το παιχνίδι εάν δεν αναλάμβανε την ευθύνη την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε η Cytavision, οι διαβουλεύσεις έγιναν σε ανώτατο επίπεδο της Αστυνομίας, η οποία εν τέλη, απάντησε πως δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει την ασφάλεια της διεξαγωγής του αγώνα.

Ως εκ τούτου, ο διαιτητής προχώρησε στην αναβολή του παιχνιδιού, ενώ αυτή τη στιγμή οι χιλιάδες, αναχωρούν από το γήπεδο, με την Αστυνομία να βρίσκεται σε κινητοποίηση υπό τον φόβο επεισοδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)