Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτογκόλ Αστυνομίας στο Τσίρειο-Τρύπια τα μέτρα, κάθετος ο διαιτητής

  04/12/2022 20:07
Αυτογκόλ Αστυνομίας στο Τσίρειο-Τρύπια τα μέτρα, κάθετος ο διαιτητής

Αυτογκόλ Αστυνομίας στο Τσίρειο-Τρύπια τα μέτρα, κάθετος ο διαιτητής

  04/12/2022 20:07

Πρωτόγνωρα είναι τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε άλλη μια αγωνιστική, μετά τα απανωτά επεισόδια που σημειώθηκαν στις προηγούμενες, με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο να μυρίζει μπαρούτι.

Παρά το γεγονός ότι είχαν ανακοινωθεί εδώ και μέρες τα μέτρα που θα λαμβάνονται για το αιώνιο λεμεσιανό ντέρμπι, μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ και παρά το γεγονός ότι διαμηνύαν πως τα μέτρα θα ήταν δρακόντεια υπό τον φόβο επεισοδίων, εντούτοις για άλλη μια φορά οι αρμόδιοι αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έδειξαν πως η κάρτα φιλάθλου είναι μόνο για τα χαρτιά.

Και αυτό διότι, παρά τους υποτιθέμενους ελέγχους, οπαδοί κατάφεραν να περάσουν εντός του αγωνιστικού χώρου, μεγάλο αριθμό φωτοβολίδων και πέτρων, ενώ λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ρίχθηκαν πέτρες και διάφορα αντικείμενα.

4394163563142428 image

Αποτέλεσμα, να δημιουργηθεί μια έκρυθμη κατάσταση, με τον διαιτητή να προχωρεί σε διαβουλεύσεις με την Αστυνομία, ζητώντας της να απαντήσει κατά πόσο είναι σε θέση να παρέχει ασφάλεια για τη διεξαγωγή του αγώνα, εκφράζοντας τη δυσφορία του για την κατάσταση που επικρατούσε στις κερκίδες, ενώ εμφανίστηκε κάθετος πως δεν θα ξεκινούσε το παιχνίδι εάν δεν αναλάμβανε την ευθύνη την Αστυνομία.

4394163669381833 image

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε η Cytavision, οι διαβουλεύσεις έγιναν σε ανώτατο επίπεδο της Αστυνομίας, η οποία εν τέλη, απάντησε πως δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει την ασφάλεια της διεξαγωγής του αγώνα.

Ως εκ τούτου, ο διαιτητής προχώρησε στην αναβολή του παιχνιδιού, ενώ αυτή τη στιγμή οι χιλιάδες, αναχωρούν από το γήπεδο, με την Αστυνομία να βρίσκεται σε κινητοποίηση υπό τον φόβο επεισοδίων.

4394163803078118 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας