Επεισόδια στα γήπεδα: Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο

Μετράμε δεκατρείς αγωνιστικές από την έναρξη του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι δέκα από αυτές σημαδεύτηκαν με επεισόδια, με αποκορύφωμα τα όσα ντροπιάστηκαν σημειωθήκαν στο Τσίρειο, ενώ υπενθυμίζεται πως τις προάλλες φρουρός παράγοντα ανέσυρε και μαχαίρι στις κερκίδες.  

Όπως ήταν και είναι αναμενόμενο, μετά από κάθε επεισόδια, το μπαλάκι της ευθύνης πάει και έρχεται. Η Αστυνομία τα ρίχνει σε όλους τους υπόλοιπους φορείς, οι υπόλοιποι φορείς στην Αστυνομία και η απόδοση ευθυνών εξελίσσεται σε... η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο, μόνο που δεν ξημερώνει ποτέ. Όχι για να αποδοθούν ευθύνες και να πέσουν κεφάλια (σ.σ. σιγά δέκα αγωνίστηκες είχαμε επεισόδια δεν είχαμε και τις δεκατρείς), αλλά τουλάχιστον για να αναλογιστεί ο κάθε ένας το μερίδιο ευθύνης του και άπαντες να κάνουν την αυτοκριτική τους, ώστε να βρεθούν τρόποι, να εντοπιστούν τα λάθη και να καθοριστούν νέοι χειρισμοί που θα αποτρέψουν τα επόμενα επεισόδια.

Αντί αυτού, το μπαλάκι και της ευθύνης πάει και έρχεται και ο Αρτεμάκης από το Βουράτε Γειτόνοι ζει ξανά ένδοξες στιγμές, αφού το "εγώ εν τζαι" βρίσκεται στα φόρτε του.

Από την άλλη, εντύπωση προκαλεί η στάση του Αρχηγού Αστυνομίας. Λες και δεν υπάρχει. Σαφώς εκπροσωπείται από τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας. Αλλά, δέκα αγωνιστικές που σημαδεύτηκαν με επεισόδια και ούτε μια λέξη; Έστω ένα μήνυμα πως άπαντες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους; Πως θα πρέπει όλοι να εγκύψουν στο πρόβλημα; Πως θα πρέπει να εντοπιστούν οι ανεγκέφαλοι; Έστω να απαντήσει στα όσα τους καταλογίζονται και να υπεραμυνθεί των ενεργειών τους; Έστω κάτι έστω και για τους τύπους;

Το μόνο σίγουρο πως γενικότερα με αυτούς τους χειρισμούς δεν επιλύονται τα προβλήματα. Απλώς περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια...

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)