Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Η απάντηση του Φερέρα στο ενδεχόμενο μεταγραφών τον Ιανουάριο

  05/12/2022 21:50
Η απάντηση του Φερέρα στο ενδεχόμενο μεταγραφών τον Ιανουάριο

Η απάντηση του Φερέρα στο ενδεχόμενο μεταγραφών τον Ιανουάριο

  05/12/2022 21:50

Ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του, στον αγώνα με την Καρμιώτισσα, έμεινε ο τεχνικός της Ομόνοιας. 

Σε δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου ο Γιανίκ Φερέρα ανέφερε πως «νομίζω ότι σήμερα είχαμε έλεγχο σε όλο το παιχνίδι, τα πρώτα 25' είχαμε πολύ την μπάλα, κυριαρχήσαμε, φτιάξαμε ευκαιρίες, σκοράραμε, μετά έπεσε λίγο το επίπεδο μας. Δεν δεχθήκαμε ευκαιρίες, ακόμη το ελέγχαμε. Η μπάλα ερχόταν στο μισό μας αλλά όχι επικίνδυνα. Η αποστολή μας στο δεύτερο ήταν να ανακτήσουμε την μπάλα, να την κρατήσουμε, να δημιουργήσουμε περισσότερο. Σκοράραμε το 2-0, μετά το 3-0, μετά ήταν θέμα ελέγχου. Δεν δεχθήκαμε ευκαιρίες σε 90 λεπτά κάτι που είναι πολύ θετικό για την άμυνα. Ακόμη και στα πρώτα παιχνίδια όταν ήρθα, είτε νικούσαμε είτε με ισοπαλία δεχόμασταν πολλές ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να το απολαύσουμε, να ξεκουραστούμε μια μέρα και να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «τώρα έχουμε τον Ακρίτα, πρέπει να πάρουμε κάθε αντίπαλο σοβαρά βέβαια, μετά έχουμε δύο ομάδες που είναι πιο ψηλά, θα είναι καλό τεστ. Στα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους από όταν ήρθα, παίξαμε με Ανόρθωση δεν ήμασταν άσχημοι, μετά με ΑΠΟΕΛ δεν ήμασταν καλοί. Ας το πάρουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε φορά να κάνουμε βήμα. Ελπίζουμε τώρα να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στα μεγάλα παιχνίδια. Προηγουμένως είχαμε ελάχιστες προπονήσεις. Αν το σκεφτόμαστε από τώρα θα είναι λάθος, σκεφτόμαστε το αύριο. Καταλαβαίνω την ανησυχία. Αλλά μας βλέπω να κάνουμε βήματα. Όχι μόνο στους αγώνες, και στις προπονήσεις. Είμαι χαρούμενος με την ανάπτυξη μας. Δεν είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε αλλά όλα παίρνουν χρόνο, δεν είμαστε μάγοι. Στη ζωή δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς από πού προέρχεσαι. Η ομάδα δεν ήταν καλά ψυχολογικά, δεν έπαιζε καλά. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Κάνουμε βήματα. Είμαι χαρούμενος με το πώς παίζουμε τώρα. Δεν είμαστε ακόμη εκεί αλλά το δουλεύουμε».

Ερωτηθείς για τις μεταγραφές Ιανουαρίου και το τι σκέφτεται είπε πως «είναι η δεύτερη σερί συνέντευξη Τύπου μετά από αγώνα που δεν λαμβάνω καμία ερώτηση για το παιχνίδι που μόλις παίξαμε. Την προηγούμενα φορά δέχθηκα ερωτήσεις για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Υποτίθεται πρέπει να μιλάμε για το παιχνίδι. Τώρα για την ερώτηση, από όταν ήρθα είπα ότι δεν θα μιλήσω στον Τύπο για τις μεταγραφές. Θα ξέρετε πρώτοι όταν γίνουν μεταγραφές. Σέβομαι τους παίκτες μου, δεν μιλώ για τις μεταγραφές. Είμαστε χαρούμενοι με το ρόστερ που έχουμε. Κάνουμε βήματα. Δεν είμαστε στο καλύτερο μας επίπεδο ακόμη, μπορούμε να πάρουμε περισσότερα από τους παίκτες μας. Δεν ξέρω καμία ομάδα στον κόσμο που δεν κάνει μεταγραφές άρα μάλλον θα κάνουμε».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας