Πρόβλημα με τον ώμο για Βατσλίκ, μένει έως και τρεις μήνες εκτός

Δεν ήταν τελικά θετικές οι εξελίξεις για τον Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος γκολκίπερ που χτύπησε στον ώμο του σε ματς της Εθνικής της χώρας του γύρισε στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης και έκανε εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν - που προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση από μεριάς Ολυμπιακού - θα μείνει εκτός από δύο έως τρεις μήνες λόγω του προβλήματός του. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα είναι ξανά ΟΚ στην καλύτερη στα τέλη Νοεμβρίου.

Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για γκολκίπερ. Σε πρώτο πλάνο ήταν εδώ και καιρό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ενώ υπάρχει και το όνομα του Νορβηγού Νίλαντ. Του 32χρονου διεθνούς Νορβηγού γκολκίπερ που έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρέντινγκ.

Ο Ολυμπιακός προόριζε αυτήν την περίοδο για βασικό με τον Ατρόμητο τον Τζολάκη. Επίσης έχει και τον Ισλανδό Κρίστινσον.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...