Αποκαλύψεις Μέσι-«Φέτος είναι διαφορετικά, νιώθω πάλι ο εαυτός μου»

Καλύτερα νιώθει φέτος ο Λιονέλ Μέσι, όπως ανέφερε σε δηλώσεις μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα της Αργεντινής με την Ονδούρα. Ο 35χρονος άσος παραδέχτηκε ότι η προσαρμογή του στο Παρίσι δεν ήταν εύκολη, αλλά φέτος ξέρει πως η χρονιά θα είναι καλύτερη.

«Νιώθω καλά, είναι διαφορετικά από πέρυσι. Το ήξερα ότι θα γινόταν αυτό. Το έχω ξαναπεί, ήταν μια κακή χρονιά όπου δεν μπόρεσα να βρω τον εαυτό μου. Φέτος είναι διαφορετικά», ανέφερε και συνέχισε:

«Νιώθω πιο άνετα με την ομάδα, τους συμπαίκτες αλλά και στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι πως νιώθω καλύτερα και το απολαμβάνω».

Ο Αργεντινός αναφέρθηκε και στην καλή φόρμα που πρέπει να κρατήσει ενόψει των συνεχόμενων παιχνιδιών με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και την εθνική Αργεντινής. «Είναι περίπλοκο λόγω των πολλών αγώνων και του λίγου χρόνου ξεκούρασης. Αλλά πρέπει όπως πάντα να το αντιμετωπίσω»

Ο Λιονέλ Μέσι έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο του με την Παρί με την δυνατότητα να ανανεώσει για ακόμη έναν. Την τρέχουσα σεζόν, σε 11 αγώνες έχει πετύχει 6 γκολ και έχει μοιράσει 8 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr