Ο Αλ Κελαϊφί παραδέχθηκε πως ενδιαφέρεται για τον Ράσφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να «τρέξει» τις διαδικασίες για να επεκτείνει το συμβόλαιο του Μάρκους Ράσφορντ -που λήγει το προσεχές καλοκαίρι- έως το 2025, ωστόσο, έχει ήδη μπροστά της ένα μεγάλο «εμπόδιο»: Το έντονο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν που επιβεβαιώθηκε δια στόματος του ιδιοκτήτη της Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σε δηλώσεις του στο «Sky Sports».

«Ο Ράσφορντ είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Κάθε ομάδα θα ήθελε να τον πάρει, πόσο μάλλον ως ελεύθερο. Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν μαζί του, αλλά η στιγμή δεν ήταν η σωστή και δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Ποιος ξέρει, μπορεί να ξαναμιλήσουμε για το καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά το «αφεντικό» της Παρί που θα ήθελε να προσθέσει άλλο ένα «πολύτιμο πετράδι» στο λαμπερό ρόστερ των Παριζιάνων και πρόσθεσε:

«Δεν πρόκειται να έρθουμε σε επαφή μαζί του ακόμα, ας τον αφήσουμε να συγκεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τον Ιανουάριο βλέπουμε, αν ενδιαφερόμαστε μπορούμε να του μιλήσουμε.

Έρχεται από ένα πολύ δυνατό εξάμηνο για εκείνον. Έχει κάνει πολλά και εκτός γηπέδου και είναι ένα απίστευτο ταλέντο που θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Τον απολαμβάνω με τη φανέλα της Αγγλίας στο Μουντιάλ»

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)